Το «βέτο» στους Γερμανούς

14.09.2010
Άστραψε και βρόντηξε ο Λάκης! Στην ιδέα και μόνο να μεταφέρουν το «Αλ Τσαντίρι» του σε άλλη μέρα ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Φυσικά, οι ιθύνοντες του Alpha υποχώρησαν μπροστά στα «θέλω» του, αφού, όπως και να το κάνουμε, είναι το «δυνατό» χαρτί της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πριν από περίπου μία εβδομάδα στελέχη του Alpha θέλησαν να συναντηθούν με ορισμένους από τους παρουσιαστές τους για μια πρώτη επικοινωνία πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Ανάμεσά τους και ο Mr «Αλ Τσαντίρι». Το βασικό θέμα δεν ήταν άλλο από το πότε θα κάνει πρεμιέρα φέτος, καθώς ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του. Ο Λάκης όμως δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Όταν του ανέφεραν ότι σκέφτονται να αλλάξει η ημέρα προβολής της εκπομπής και από Τρίτη να τον βλέπουμε κάθε Δευτέρα, έμεινε άναυδος. Σύντομα όμως έδωσε την αποστομωτική απάντηση: «Όχι! Ο κόσμος έχει συνηθίσει 5 χρόνια τώρα να με παρακολουθεί κάθε Τρίτη... Δεν το ρισκάρω να αλλάξω μέρα και σε αυτό είμαι αμετάκλητος». Φυσικά και υπερίσχυσε η άποψη του Λαζόπουλου και το θέμα έληξε εκεί.

Συζητήθηκε όμως και κάτι ακόμα... Η διάρκεια του «Αλ Τσαντίρι». Οι υπεύθυνοι του καναλιού επέμεναν να μεγαλώσει κατά μισή ώρα η εκπομπή. Για να πάρουν πάλι ένα μεγάλο «όχι»! «Δεν θέλω να κουράσω τον κόσμο. Προτιμώ να μη χορταίνουν την εκπομπή από το να κουραστούν».

Όσο για το ποιος θα είναι στο πλευρό του Λάκη στην πρεμιέρα, αν και ο ηθοποιός «χρωστάει» από πέρυσι στο κοινό του να δουν στο πλάι του τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αυτό μάλλον δεν θα γίνει στην πρώτη εκπομπή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν να παρελαύνουν από το «Τσαντίρι» του κάποιοι φίλοι και αγαπημένοι συνάδελφοί του, όπως η Ελένη Γερασιμίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Τάσος Παλαντζίδης.