Mενεγάκη: "Μακριά απ’ τα παιδιά μου"!

10.09.2010
Ως εδώ ήταν, το ποτήρι ξεχείλισε». Αποφασισμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από την αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε κατά εβδομαδιαίου περιοδικού είναι η Ελένη Μενεγάκη, όπως εξομολογήθηκε σε στενούς της συνεργάτες.

Ως εδώ ήταν, το ποτήρι ξεχείλισε». Αποφασισμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από την αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε κατά εβδομαδιαίου περιοδικού είναι η Ελένη Μενεγάκη, όπως εξομολογήθηκε σε στενούς της συνεργάτες. Αιτία; Οι φωτογραφίες των παιδιών της που δημοσιεύτηκαν χωρίς «μωσαϊκό» "παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε προειδοποιήσει με επιστολή της όλα τα ΜΜΕ" και πραγματικά εξόργισαν την οικοδέσποινα του «Καφέ».

«Για μένα ανέχομαι, ανέχομαι, ανέχομαι... Για τα παιδιά μου όμως δεν πρόκειται να ανεχτώ το παραμικρό! Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω», είπε επί λέξει η παρουσιάστρια σε συνεργάτες της κι έτσι το θέμα της αγωγής προχωράει κανονικά.

Πρόκειται πραγματικά για μια τεράστια αγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη ζητάει από το περιοδικό περισσότερα από 500.000 ευρώ και αν κερδίσει στα δικαστήρια, σκοπεύει να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που σχετίζονται με παιδιά.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι συμβούλευσαν την παρουσιάστρια να μην τα «βάλει» με τα περιοδικά, η ίδια εμφανίζεται ανένδοτη. Μάλιστα, σκοπεύει να ακολουθήσει την ίδια τακτική και σε όσα περιοδικά δημοσιεύσουν φωτογραφίες των τριών παιδιών της ακόμη και με «μωσαϊκό».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Οκτωβρίου και, όπως μας εξήγησε νομικός στον οποίο απευθυνθήκαμε, αυτό σημαίνει πως η παρουσιάστρια έχει μάλλον καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα κατά του περιοδικού, καθώς είναι αδύνατον μια αγωγή να εκδικαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της παρουσιάστριας σε δύο συνεχόμενα τεύχη από τα καλοκαιρινά της μπάνια μαζί με τα τρία της παιδιά. Βέβαια, οι ίδιες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν και σε άλλο εβδομαδιαίο έντυπο, ωστόσο η χρήση του «μωσαϊκού» απέτρεψε τα χειρότερα...