Ρέμος: "Με πρόδωσαν οι φίλοι"

13.09.2010
Εξω από τα δόντια τα λέει πια ο Αντώνης Ρέμος, που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρεί ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και φιλίες χρόνων.

Εξω από τα δόντια τα λέει πια ο Αντώνης Ρέμος, που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρεί ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και φιλίες χρόνων.

Ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται πολύ πικραμένος τόσο με την υπόθεση του Ηρακλή όσο και με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από το φιλικό του περιβάλλον, που θεωρεί ότι δεν του στάθηκαν στα δύσκολα. Πρόσφατα μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί τον προβληματισμό του με τους θαυμαστές του που είχαν πάει να τον δουν στο «Politia Live Clubbing» της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές φράσεις. Συγκεκριμένα, όταν είδε τον Βασίλη Καρρά να κάθεται σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, άρπαξε την ευκαιρία για να αναφερθεί στους φίλους: «Υπάρχουν φίλοι με αρχ...α και φίλοι αρχ...α», είπε χαρακτηριστικά. Όπως ξεκαθάρισε βέβαια, ο Βασίλης Καρράς ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Πολλοί όμως αναρωτιούνται ποιοι από το κοντινό του περιβάλλον θεωρεί ότι ανήκουν στη δεύτερη... Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Λεοντιάδης. Το σίγουρο είναι βέβαια ότι δεν πρόκειται να μάθουμε σε ποιους πήγαινε η σπόντα, αφού ο Αντώνης Ρέμος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου τύπου δηλώσεις.

Όπως τονίζουν όμως άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος, οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα ήταν μια καλή αφορμή για τον ίδιο να επαναπροσδιορίσει κάποιες σχέσεις και να αξιολογήσει εκ νέου ανθρώπους που βρίσκονταν χρόνια δίπλα του. Στήριγμά του αυτές τις στιγμές η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, όπως σε πρόσφατη έξοδό τους στο «Posidonio» για να ακούσουν τον Πάνο Κιάμο, κι εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη.