Κέβιν Κόστνερ: Μάγεψε με την απλότητά του

22.10.2009
Με μια άλλη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού, σαγήνευσε το κοινό της Αθήνας ο πιο γοητευτικός σωματοφύλακας. Ο Κέβιν Κόστνερ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη χώρα μας, την όποια δεν επισκέφτηκε

Με μια άλλη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού, σαγήνευσε το κοινό της Αθήνας ο πιο γοητευτικός σωματοφύλακας. Ο Κέβιν Κόστνερ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη χώρα μας, την όποια δεν επισκέφτηκε για πρώτη φορά. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς να θαυμάσει τον Παρθενώνα, αλλά και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Απλός και καταδεκτικός, δεν αρνήθηκε σε θαυμαστές και θαυμάστριες να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους ήταν το γεγονός ότι σταματούσε και χαιρετούσε όποιον τον πλησίαζε.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, τώρα, μάγεψε με κάντρι μουσική και μπαλάντες το κοινό που είχε κατακλύσει το Θέατρο Badminton, ανάμεσα στους οποίους είδαμε και πολύ γνωστά ονόματα της εγχώριας σοουμπίζ. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η απλότητά του και η άνεση που είχε με τους δημοσιογράφους ακόμη και όταν οι ερωτήσεις ήταν προσωπικές.

«Μου λείπουν τα παιδιά μου»
Από τον ίδιο λοιπόν μάθαμε ότι ήρθε στην Ελλάδα μόνος τους, χωρίς τη Γερμανίδα σύζυγό του Κριστίν Μπομγκάρτνερ, με την οποία παντρεύτηκε το 2004 και σήμερα έχουν αποκτήσει δύο γιους. Άλλωστε, ήταν αυτή, όπως είπε, που τον παρότρυνε να επιστρέψει στην παλιά του αγαπημένη, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

«Μου λείπουν τα παιδιά μου. Είναι όμως μικρά ακόμα κι επειδή το πρόγραμμά μου είναι βαρύ, συμφωνήσαμε με τη γυναίκα μου να μην τα ταλαιπωρήσουμε. Μας φόβισε και η γρίπη που κυκλοφορεί, αλλά ανυπομονώ να γυρίσω στην Αμερική και να τα τρελάνω στα φιλιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χολιγουντιανός σταρ.

Επίσης, δεν έχει κρύψει κατά καιρούς τη μεγάλη του αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Ο πρώτος του μεγάλος έρωτας χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν φοιτητής ακόμη στο κολέγιο ερωτεύτηκε τη συμφοιτήτριά του Σίντι Σίλβα και 3 χρόνια αργότερα, το 1975, παντρεύτηκαν, για να χωρίσουν το 1994 έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Μετά το χωρισμό του είχε σχέση με την Μπρίτζετ Ρούνεϊ, με την οποία απέκτησε το τέταρτο παιδί του. Γνωστά ονόματα της διεθνούς σοουμπίζ, όπως οι Ελ Μακφέρσον, Ναόμι Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, ήταν κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες έχει συνδεθεί στη ζωή του.