Γιατί κλείστηκε σε μοναστήρι;

25.07.2007
Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη... Από τη μία τα επαγγελματικά του, που φέτος τον προβλημάτισαν πολύ, αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει στις αρχές της χρονιάς.

Από τη Βίκυ Διαμάντη


Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη... Από τη μία τα επαγγελματικά του, που φέτος τον προβλημάτισαν πολύ, αφού τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει στις αρχές της χρονιάς. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι με το κλείσιμο της σεζόν αποφάσισε ολοκληρωτική ανανέωση της ομάδας του. Από την άλλη, η σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού τη μία έκαναν σχέδια γάμου και την άλλη αποφάσιζαν να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι τους.

Ο Γρηγόρης, λοιπόν, αφού είδε και απόειδε, αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να αναζητήσει την ηρεμία και τη γαλήνη πλάι σε αγαπημένα του πρόσωπα. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα βρέθηκε στη Χαλκιδική κοντά στην οικογένειά του, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Ρόδο, όχι όμως για να διασκεδάσει στα μπαρ και τα κλαμπ του νησιού παρέα με κοσμικές παρέες... Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρέθηκε στη Ρόδο επειδή ήθελε να επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο μοναστήρι εκεί. Πράγματι, ο σταρ της πρωινής ζώνης εδώ και λίγες ημέρες φιλοξενείται σε μια μονή με άκρα μυστικότητα. Η σχέση του, άλλωστε, με τον Θεό και τη θρησκεία, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του κατά καιρούς, είναι άριστες.

Ο Γρηγόρης έχει δηλώσει όχι μόνο ότι έχει δυνατό μέσα του το αίσθημα της πίστης, αλλά και ότι αποζητάει τη βοήθεια του Θεού όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες. Άλλωστε, στο παρελθόν έχει επισκεφθεί και το Άγιο Όρος.