«Έλα μαζί μου στον ΑΝΤ1»

27.07.2007
Μια πρόταση-έκπληξη έκανε στην κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Λάτσιος.

Μια πρόταση-έκπληξη έκανε στην κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Λάτσιος. Έτσι, λοιπόν, η Μελίτα Κούρκουλου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της καινούργιας της δουλειάς. Έπειτα από αρκετές μετεγγραφές στελεχών ο Γιάννης Λάτσιος έκανε και την κίνηση «ρουά ματ», αφού «ανέβασε» από την Κάντζα την πρώην συνεργάτιδά του στον Alpha, που δεν είναι άλλη από την κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα. Τον καιρό που ο Λάτσιος βρισκόταν στον Αlpha την είχε βοηθό του ως διευθύντρια Μarketing.

«Η Μελίτα», όπως μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουν, «ξέρει πολύ καλά το χώρο της τηλεόρασης και κινείται σε χαμηλούς τόνους. Οπωσδήποτε δεν είναι άνθρωπος που θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή λόγω του σημαντικού και χρυσού επωνύμου που φέρει». Ο ΑΝΤ1 λοιπόν της έχει εμπιστευτεί ένα πολύ «νευραλγικό» κομμάτι του νέου του προγράμματος κι εκείνη εργάζεται τρελά ωράρια για να επιτύχει τους στόχους. «Θέλει να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξε από την αρχή η οικογένεια Κυριακού και, φυσικά, ο άνθρωπος που την έχει βοηθήσει σημαντικά, ο Γιάννης Λάτσιος», μας λένε άνθρωποι που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και στα δημοσιογραφικά γραφεία του σταθμού.

Απ ό,τι μαθαίνουμε, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 κάνει πολύ σημαντικές προσπάθειες για να ενισχύσει το δυναμικό του καναλιού και με αυτόν τον τρόπο να δώσει μια ηχηρή απάντηση σε όσους από την προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη του είχαν χρεώσει συγκεκριμένες εκπομπές που δεν «τράβηξαν».

Δημήτρης Μαυρίδης