Χτύπησε στ’ αλήθεια ο Μπραντ Πιτ;

26.10.2009
Καπνός χωρίς φωτιά φαίνεται να είναι η ιστορία του «ατυχήματος» του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που έλαβε διαστάσεις πρώτης είδησης ακόμη και σε αξιόπιστα ειδηγραφικά πρακτορεία.

Καπνός χωρίς φωτιά φαίνεται να είναι η ιστορία του "ατυχήματος" του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που έλαβε διαστάσεις πρώτης είδησης ακόμη και σε αξιόπιστα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

Το νέο που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 24/10, ότι δήθεν ο διάσημος πρωταγωνιστής τραυματίστηκε με τη μοτοσικλέτα του σε καταδίωξη με παπαράτσι, ευτυχώς έχει αρκετή δόση φαντασίας.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, ο Πιτ, που συνηθίζει να κυκλοφορεί με το αγαπημένο του μέσο στο κέντρο του Λος Άντζελες χωρίς συνοδεία, κινούνταν με μία από τις μηχανές της συλλογής του ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο κόκκινο, προσπαθώντας να προωθηθεί, αλλά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χάσει και την ισορροπία του και να χτυπήσει τον καθρέφτη ενός από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Επειδή όμως η μοτοσυκλέτα του, έπεσε κάτω και δεν έπαιρνε μπροστά, κατέλυσε σε ένα από τα γειτονικά δαμερίσματα για να καλέσει τους βοηθούς του, οι οποίοι πήγαν να παραλάβουν τη μηχανή, αφού εκείνος είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον διάσημο ηθοποιό.