Ριάνα: "Ένιωσα ταπεινωμένη"!

03.11.2009
Εννέα μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), η δημοφικής τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της, και να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Εννέα μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), η δημοφικής τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της, και να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Η 21χρονη Ριάνα μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και στην εκπομπή "Καλημέρα Αμερική" (Good Morning America) με την Ντιάν Σόγιερ (Diane Sawyer). Η συνέντευξη θα προβληθεί σε δύο συνέχειες την Πέμπτη και Παρασκευή. Μια πρόγευση πήραμε από το μικρό απόσπασμα που διοχετεύτηκε στα Μίντια.

Εκεί η 21χρονη Ριάνα παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει τον ξυλοδαρμό, καθώς δεν περίμενε ποτέ μια τόσο βίαιη συμπεριφορά από τον άντρα που είχε τοποθετήσει τόσο ψηλά στην ζωή της.

Πάντως, η ποπ τραγουδίστρια δείχνει να έχει κατανοήσει το το έγινε εκείνο το βράδυ:

"Αυτό που συνέβη σε μένα, μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε. Ο Κρις ήταν σίγουρα η πρώτη μεγάλη αγάπη που βίωσα στη ζωή μου".

Ταυτόχρονα με την τηλεοπτική συνέντευξη, η Ριάνα άνοιξε την καρδιά της και στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Glamour. Εκεί, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε τα πράγματα με το όνομά τους:

"Ένιωσα ταπεινωμένη. Αυτή η φωτογραφία μου, μετά τον ξυλοδαρμό δεν είναι μια φωτογραφία που θα ήθελα να δείχνω. Αισθάνθηκα ότι με εκμεταλλεύτηκαν".

Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες και από εκεί διοχετεύτηκε παράνομα στα Μέσα.

Η 21χρονη Ριάνα μιλά και για τις ημέρες που ακολούθησαν μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον τότε αγαπημένο της Κρις Μπράουν:

"Οι φίλοι μου και οι οικογένειά μου με στήριξαν και με το παραπάνω. Όλοι ήταν στο πλευρό μου αλλά ταυτόχρονα αισθανόμουν τόσο μόνη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όσο μόνη αισθανόμουν. Εκείνες τις στιγμές ένιωσα ότι ήρθα κοντά στο Θεό".

Αναφερόμενη στο χάος των ειδήσεων που αναφέρονταν στο πρόσωπό της την επόμενη μέρα, η τραγουδίστρια είναι αποκαλυπτική:

"Η σωματική κακοποίηση δεν ήταν το μόνο που αντιμετώπισα. Την επόμενη ημέρα, με τη δημοσίευση της φωτογραφίας και τα σχόλια που υπήρξαν ένιωσα την κακοποίηση από τα μίντια. Κοιμήθηκα ως Ριάνα και ξύπνησα σαν να ήμουν η Μπρίτνεϊ".

Τώρα πια και οι δύο τραγουδιστές έχουν προχωρήσει αφήνοντας πίσω το δυσάρεστο γεγονός που σημάδεψε την κοινή ζωή τους για πάντα. Η Ριάνα τόνισε ότι πλέον είναι ένα πολύ πιο δυνατό και φιλοσοφημένο άτομο. Τώρα πια γνωρίζει καλά πόσο επηρεάζει με τις κινήσεις της εκατομύρια κοπέλες σε όλο τον κόσμο:

"Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα κοινό μυστικό. Κάθε κοπέλα που τη βιώνει από το σύντροφο της φοβάται να το εξομολογηθεί. Είναι ένα από τα πράγματα που εμείς οι γυναίκες κρύβουμε επειδή ντρεπόμαστε. Το θετικό από την προσωπική μου ιστορία είναι ότι ο κόσμος ένημερώθηκε. Αισθάνομαι ότι η φωνή μου εκπροσωπεί όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν ή που δεν ακούγονται".

Πρόσφατα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό "Hot 97", ο Μπράουν είχε υποστηρίξει ότι συνεχίζει να τρέφει συναισθήματα και να νοιάζεται για την Ριάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος Μπράουν ήδη εκτίει την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του Ριάνα, προσφέροντας κοινωνική εργασία διάρκειας έξι μηνών. Παράλληλα, δουλεύει πάνω στο καινούργιο του άλμπουμ "Graffiti" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη η Ριάνα προσπαθεί να ταράξει τα νερά με το νέο "ακραίο λουκ" που διάλεξε να υιοθετήσει στο καινούργιο βίντεοκλιπ για το τραγούδι "Ρώσικη ρουλέτα" (Russian Roulette), το οποιό έκανε ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα.

Oι θαυμαστές της 21χρονης τραγουδίστριας περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον, την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ στις 23 Νοεμβρίου.