Τα ευγενή γουρούνια της Βικτόρια...

04.11.2009
Δύο γουρουνάκια αγόρασε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham)τα οποία και δώρισε στον άντρα της Ντέιβιντ (David) για τα Χριστούγεννα.

Δύο γουρουνάκια αγόρασε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham)τα οποία και δώρισε στον άντρα της Ντέιβιντ (David) για τα Χριστούγεννα.

Όχι! Δεν τα προορίζει ως έδεσμα για το γιορταστικό δείπνο. Τα συγκεκριμένα γουρουνάκια "μινιατούρες" έχουν γίνει η τελευταία τάση και το πιο αγαπημένο must κατοικίδιο όλων των διάσημων κοσμικών.

H Βικτόρια παρέλαβε τα γουρουνάκια που κοστίζουν 1.400 λίρες στις αρχές της εβδομάδας και έσπευσε να τα βαπτίσει δίνοντας τους τα ονόματα Έλτον και Ντέιβιντ αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τον φίλο της και τραγουδιστή Έλτον Τζον(Elton John), που αυτό τον καιρό ταλαιπωρείται από γρίπη και βακτηριακή μόλυνση, αλλά και τον σύντροφο του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish).

Όμως, φαίνεται ότι ο σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ διαφώνησε μαζί της για τα ονόματα των γουρουνιών, και διάλεξε να τα φωνάζουν Πίνκι και Πέρκι.

"Τι μπορείς να αγοράσεις σε έναν πολυεκατομμυριούχο ποδοσφαιριστή που τα έχει όλα;", ανέφερε στην εφημερίδα Μirror στενός φίλος του ζευγαριού. Πάντως, στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα επώνυμα γουρουνάκια του ταιριάζουν γάντι.

"Η Βικτόρια τα ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, συνειδητοποιώντας ότι βρήκε το ιδανικό δώρο", συμπλήρωσε ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την πρωτότυπη είδηση.

Το σίγουρο είναι ότι τα γουρουνάκια θα ζήσουν μέσα στην πολυτέλεια του παλατιού των Μπέκαμ. Μην σας κάνει εντύπωση αν μάθετε ότι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ βλέπουν τηλεόραση έχοντας στην αγκαλιά τους τα γουρουνάκια αφού σύμφωνα με την ίδια πηγή:

"Τα συγκεκριμένα γουρουνάκια ανήκουν σε μια ράτσα που διακρίνεται για την καθαριότητά τους και στην ευκολία να τα εκπαιδεύσεις".

Λέτε να δούμε την Βικτόρια και τον Ντέιβιντ να τα βγάζουν βόλτα στο Χάιντ Πάρκ του Λονδίνου, κρατώντας τα με το λουράκι;