Μπιγιονσέ: "Eίμαι δική σας"!

13.11.2009
Με αυτή τη φράση η απόλυτη ντίβα έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει μια μοναδική εμπειρία. Μια συναυλία που μάγεψε τους χιλιάδες θαυμαστές της που έσπευσαν την περασμένη Κυριακή να δουν από κοντά το είδωλό τους.

Με αυτή τη φράση η απόλυτη ντίβα έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει μια μοναδική εμπειρία. Μια συναυλία που μάγεψε τους χιλιάδες θαυμαστές της που έσπευσαν την περασμένη Κυριακή να δουν από κοντά το είδωλό τους.

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες
Η σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής έδωσε ένα σόου-υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή και του κοινού. Όταν τραγουδούσε το «Forever Young», ζήτησε από όλους να ενεργοποιήσουν το φως στα κινητά τους. Μάλιστα, ένα τμήμα της σκηνής είχε διαμορφωθεί ειδικά για να βρίσκεται σχεδόν ανάμεσά τους στην αρένα. Όταν κατέβηκε εκεί, προσπάθησε με σπαστά ελληνικά να ρωτήσει ένα θαυμαστή της: «Πώς σε λένε;». Εκείνος εκστασιασμένος δεν κατάλαβε τι του έλεγε, γι’ αυτό τον ξαναρώτησε στα αγγλικά: «What’s your name». Της απάντησε «Vangelis» και στη συνέχεια τον ξαναρώτησε: «What’s my name». Στην απάντησή του, «Beyonce», εκείνη άρχισε να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία της «Say my name» και ακολούθησε χαλασμός, με περισσότερους από 15.000 fans της να τραγουδάνε και να χορεύουν!

Τα παραλειπόμενα...
Στη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας η Μπιγιονσέ έδειχνε αχώριστη με την επίσης εντυπωσιακή μητέρα της Τίνα. Άλλωστε, εκείνη έχει αναλάβει και την προώθηση της φίρμας ρούχων Dereon της οικογένειας, η οποία παρουσιάστηκε σε επίδειξη λίγο πριν από τη συναυλία στα παρασκήνια, όπου η Τίνα Νόουλς είχε στείλει προσκλήσεις μόλις σε 180 άτομα. Λίγες ώρες πριν, το απόγευμα της Κυριακής, η διεθνής σταρ θέλησε να επισκεφθεί την Ακρόπολη, αλλά έφτασε στον ιερό βράχο ένα τέταρτο πριν λήξει η βάρδια των υπαλλήλων, οπότε δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Το βράδυ, πάλι, το πριβέ πάρτι με την επίδειξη μόδας καθυστέρησε αρκετά, γιατί είχε προηγηθεί τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο ΟΑΚΑ.

Μετά το γεμάτο διήμερο στην Αθήνα η Μπιγιονσέ ταξίδεψε μέχρι τη Σαντορίνη, για να χαλαρώσει αλλά και να κάνει μια φωτογράφηση για λογαριασμό μεγάλου ξένου περιοδικού.

Ποιους είδαμε
Ανάμεσα στους πολλούς επώνυμους ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Άννα Βίσση, η Πατρίτσια Φιλντ, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστι Τσολακάκη, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Αντρέα Φωτόπουλο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρέα με το φίλο του Αντώνη Κανάκη, η Νάντια Μπουλέ, ο Κώστας Μαρτάκης με την Εριέττα Κούρκουλου, ο Νίκος Παπαδάκης και η Δούκισσα Νομικού. Το «παρών» έδωσε και ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Σπέκχαρντ με τη σύζυγό του, Αν, και τις κόρες του, Λία και Τζέσικα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
Η συνάντηση που δεν έγινε

Πολύ ήθελε η Δέσποινα Βανδή ένα προσωπικό τετ-α-τετ με την Μπιγιονσέ, ωστόσο, αυτό τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά τη φημολογούμενη άρνηση της διεθνούς σταρ να ανοίξει τη συναυλία της (την αρχή έκανε το συγκρότημα των Goin’ Through) ζήτησε από τη διάσημη ντίβα της ποπ ένα πριβέ ραντεβού στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Σύνταγμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο χρόνος της Μπιγιονσέ ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος.