Η Αντζελίνα στον δρόμο για 7ο παιδί;

12.11.2009
Ενώ οι φήμες που θέλουν τους "Μπραντζελίνα" να περνούν κρίση στην σχέση τους φουντώνουν και πάλι, βρετανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η Τζολί είναι έτοιμη να υιοθετήσει ακόμα ένα παιδί.

Ενώ οι φήμες που θέλουν τους "Μπραντζελίνα" να περνούν κρίση στην σχέση τους φουντώνουν και πάλι, βρετανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η Τζολί είναι έτοιμη να υιοθετήσει ακόμα ένα παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού Οκ, η επιθυμία της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να υιοθετήσει το 7ο παιδί, βρίσκει αντίθετο τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που δεν θέλει να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους.

Η 34χρονη ηθοποιός έχει μπει μόνη στην διαδικασία να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Συρία - έχοντας ήδη πάρει τρία παιδιά από την Αφρική και την Ασία - συμπληρώνοντας το όνειρο για μια "παγκόσμια οικογένεια".

Όμως, ο Μπραντ της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να αντέξει περισσότερα. Την ιδέα για ένα ακόμη παιδί, την βρίσκει υπερβολική, αλλά η Αντζελίνα δεν θέλει ν' ακούσει τίποτα.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Τomb Raider" υιοθέτησε τον 8χρονο γιο της Μάντοξ (Maddox) από την Καμπότζη, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Billy Bob Thornton) και ανάλαβε την πλήρη κηδεμονία του μετά το διαζύγιο.

Στην συνέχεια, απέκτησε την 4χρονη Σαχάρα (Zahara) και τον Παξ (Pax) που τον επόμενο μήνα γίνεται πέντε χρονών. Έπειτα, από την σχέση της με τον Μπραντ Πιτ γέννησε την 3χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 16 μηνών διδύμων Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vinienne).

O εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ελέγχου Μεταναστών και Απόκτησης Υπηκοότητας στην Ουάσινγκτον, διαβεβαίωσε την ύπαρξη μόνο του ονόματος της Αντζελίνα στα έγγραφα υιοθεσίας.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Αντζελίνα, ηθοποιός Γιον Βόιτ (Jon Voight) παραδέχτηκε την επανασύνδεση με την δημοφιλή κόρη του, ύστερα από 8 χρόνια που είχαν να μιλήσουν:

"Επικοινωνούμε τακτικά. Αγαπιόμαστε και αυτό είναι το πιο σημαντικό", είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό Us Weekly.

Ο συνδετικό κρίκος στην επανασύνδεση κόρης πατέρας ήταν ο Μπραντ Πιτ, όπως αποκάλυψε συγγενικό πρόσωπο.