Φέργκι: "Γυναίκες τέλος για μένα"!

13.11.2009
Την πρόθεσή της να σταματήσει να πηγαίνει με γυναίκες, εξέφρασε η 34χρονη τραγουδίστρια Φέργκι (Fergie) του συγκροτήματος "Black Eyed Peas".

Την πρόθεσή της να σταματήσει να πηγαίνει με γυναίκες, εξέφρασε η 34χρονη τραγουδίστρια Φέργκι (Fergie) του συγκροτήματος "Black Eyed Peas".

H εκκεντρική τραγουδίστρια, που το αληθινό της όνομα είναι Στέισι Φέργκιουσον (Stacy Ferguson), στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι θεωρούσε πολύ διασκεδαστικό να πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλο.

Αυτό βέβαια, δεν εμπόδισε τη Φέργκι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άντρα, τον ηθοποιό και μοντέλο Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel) τον περασμένο Ιανουάριο.

Η 34χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι συνέχιζε τις ερωτικές αναζητήσεις της με το γυναικείο φύλο, ακόμα και μετά το γάμο της, γιατί θεωρούσε ότι αυτές δεν υπολογίζονταν σαν ερωτική απιστία.

Αυτή που έκανε την Φέργκι να αλλάξει άποψη, ήταν η ψυχοθεραπεύτρια της, η οποία ενημέρωσε την σέξι τραγουδίστρια των, ότι κάθε μορφή απιστίας είναι ανεπίτρεπτη μέσα σε ένα γάμο.

Μετά από αυτό και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η Φέργκι φέρεται να δήλωσε:

"Έχω διασκεδάσει πολύ με γυναίκες και δεν ντρέπομαι για' αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου. Το ότι μου αρέσουν οι γυναίκες, δεν σημαίνει ότι μπορώ να έχω παράλληλες σχέσεις μέσα στο γάμο μου.

Μιλώντας με την θεραπεύτριά μου, έμαθα ότι η απιστία με γυναίκες, είναι απιστία. Ο κανόνας είναι κανόνας και πρέπει να τον τηρούμε."

Αυτές οι δηλώσεις της Φέργκι έρχονται λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που διέρρευσαν στον Τύπο και αφορούσαν την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της Τζος, με μια εξωτική χορεύτρια αισθησιακού χορού.

Η στρίπερ Νικόλ Φόρεστερ (Nicole Forrester), δήλωσε ότι λυπάται για το περιστατικό που έβγαλε στη δημοσιότητα, αλλά υποστήριξε ότι λέει την αλήθεια. Τόνισε μάλιστα, ότι ο σύζυγος της Φέργκι συνέχισε να της στέλνει γραπτά μηνύματα, ακόμα κι μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν μαζί Τόνισε βέβαια, ότι καταλάβαίνει τη Φέργκι και την αφοσίωση που δείχνει στον άντρα της".

Η 34χρονη Φέργκι δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψην της, τις δηλώσεις της χορεύτριας και αποκάλεσε την ιστορία της "απλά γελοία".