Γιατί μένει στης γιαγιάς της;

11.12.2007
Στο πλευρό της αγαπημένης της γιαγιάς βρίσκεται αυτόν τον καιρό η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, που αρκετά βράδια κοιμάται στο σπίτι της, όπου και μεγάλωσε, για να είναι κοντά της.
Στο πλευρό της αγαπημένης της γιαγιάς βρίσκεται αυτόν τον καιρό η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, που αρκετά βράδια κοιμάται στο σπίτι της, όπου και μεγάλωσε, για να είναι κοντά της. Η κ. Ευαγγελία Χρυσικοπούλου περνάει δύσκολες στιγμές μετά το σοβαρό κάταγμα οστού που υπέστη λίγο πριν από το γάμο της εγγονής της.

Το χτύπημα αυτό την ταλαιπωρεί αρκετούς μήνες μετά και παρά το γεγονός ότι έβγαλε το γύψο και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Οι φυσικοθεραπείες απέδωσαν και μπόρεσαν να την κρατήσουν όρθια για λίγο καιρό. Στο γάμο της Πέγκυς έβαλε τα δυνατά της και έτσι ήταν παρούσα, δίπλα «στο κοριτσάκι της», όπως συνηθίζει να αποκαλεί τη γνωστή τραγουδίστρια.

Η χαρά της, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ένα παραπάτημα την καθήλωσε στην καρέκλα, με την ιατρική γνωμάτευση να βεβαιώνει ακινησία. Έτσι, η κυρία Ευαγγελία ξεκίνησε πάλι τη διαδικασία των φυσικοθεραπειών, με την Πέγκυ να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα, αδιαπραγμάτευτα, αφού έθεσε βέτο και δεν άφησε ούτε τα παιδιά της να το συζητήσουν. Όσο καιρό η γιαγιά της παραμένει σε ακινησία, η τραγουδίστρια πηγαινοέρχεται σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι της. Πρόσφατα, μάλιστα, διανυκτέρευσε εκεί επί δύο μέρες φροντίζοντας να ικανοποιεί κάθε επιθυμία της γιαγιάς της, η οποία συνεχώς της έλεγε να φύγει, να πάει στο σπίτι της και δίπλα στον άντρα της, ενώ παράλληλα τη ρωτούσε αν τρώει, αν κοιμάται καλά και πότε θα δει το πολυπόθητο δισέγγονο.

Η Πέγκυ σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ακολουθήσει τις συμβουλές της γιαγιάς της. Αντίθετα, δεν άφησε κανένα από τα παιδιά της ούτε τη μητέρα της ούτε τη θεία ή το θείο της να τη βοηθήσουν. Όλα τα είχε αναλάβει εκείνη, αφού η κυρία Ευαγγελία είναι η γυναίκα που την ανέθρεψε και τη μεγάλωσε και τη θεωρεί ως δεύτερη μητέρα της. Σ αυτό το σπίτι, της γιαγιάς της, είπε τα πρώτα της λογάκια και έκανε τα πρώτα της βήματα. Μαζί τραγουδούσαν παιδικά τραγούδια, έπαιζαν με τις κούκλες και κοιμόντουσαν παρέα. Εκεί λοιπόν, σε μια πολυκατοικία που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος, η γνωστή τραγουδίστρια έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια. Εκεί, όπου, εκτός από τη γιαγιά της, έμεναν η θεία της, ο θείος της και η μητέρα της με το σύζυγό της. Όλοι οι δικοί της αγαπημένοι άνθρωποι ζουν εκεί, στο μέρος που λατρεύει η Πέγκυ, εκεί όπου μεγάλωσε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, παρόλο που αυτόν τον καιρό έχει μπει στη διαδικασία «τρεξίματος» για το νέο της CD, δεν παραλείπει να επισκέπτεται καθημερινά την κ. Ευαγγελία, ενώ τις μέρες που δεν μπορεί να είναι κοντά της μιλάνε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Η Πέγκυ αγωνιά και ανησυχεί πολύ για τη γιαγιά της και δεν θέλει να την καταβάλει το γεγονός, γι αυτό κάνει τα αδύνατα δυνατά να κρατάει την ψυχολογία της ανεβασμένη.