Η Χάιντι Κλουμ επέστρεψε στην πασαρέλα

20.11.2009
Θεαματική επιστροφή στις πασαρέλες έκανε η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) μόλις έξι εβδομάδες μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της, στο χθεσινό σόου της "Victoria's Secret" στην Νέα Υόρκη.

Θεαματική επιστροφή στις πασαρέλες έκανε η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) μόλις έξι εβδομάδες μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της, στο χθεσινό σόου της "Victoria's Secret" στην Νέα Υόρκη.

H 36χρονη καλλονή από την Γερμανία, περπάτησε φορώντας ένα μωβ κορσέ που κατέληγε σε μια τούλινη αποκαλυπτική μακριά φούστα, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τα επιδοκιμαστικά σχόλια των θεατών.

Η Κλουμ, που γέννησε τον περασμένο μήνα την κόρη της Λου Σάμουελ (Lou Samuel), κράτησε καλυμμένη την κοιλιά της, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε προσπαθεί να επανέρθει σε φόρμα με δίαιτα και τη βοήθεια του προσωπικού της γυμναστή.

Μια ημέρα πριν το σόου, η Κλούμ, που υποτίθεται ότι θα ήταν μόνο η οικοδέσποινα της βραδιάς, δήλωσε:

"Η πίεση και το άγχος είναι λιγότερο όταν δεν έχεις να κουνήσεις το κορμί σου μπροστά σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο", ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ότι πρέπει να ξεφορτωθεί 9 κιλά ακόμα περίπου:

"Νιώθω αμήχανα που αυτή την περίοδο έχω περισσότερες καμπύλες. Είμαι σίγουρα η πιο παχουλή από τα 30 κορίτσια που συμμετέχουν στην επίδειξη".

Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κλέψει την παράσταση, σε σχέση με τα υπόλοιπα γνωστά μοντέλα που την περιστοίχιζαν: την 26χρονη Μιράντα Κερ (Miranda Kerr), την εκθαμβωτική Μαρίσα Μίλερ (Marisa Miller) και την βραζιλιάνα καλλονή Αλεσάντρα Αμβρόζιο (Alessantra Ambrosio).

Στην φετινή επίδειξη της "Victoria's Secret", κυριάρχησαν τα κοσμήματα, αφού τα περισσότερα μοντέλα έλαμπαν μέσα στα κεντημένα με διαμάντια και κρύσταλλα εσώρουχα, ενώ δεν έλειψε και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας, δηλαδή τα φτερά και τα πούπουλα.

Σε προνομιακή θέση βρέθηκε η Μαρίσα Μίλερ, που είχε την τιμή να φορέσει το ακριβότερο κομμάτι της κολεξιόν, ένα διαμαντένιο στηθόδεσμο αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μουσικό κομμάτι του σόου ανέλαβε το διάσημο συγκρότημα "Black Eyed Peas" , που τραγούδησε ζωντανά τις δημοφιλείς του επιτυχίες, όσο τα κορίτσια έκαναν βόλτες στην πασαρέλα. Η τραγουδίστρια και μοναδική γυναίκα του συγκροτήματος, Φέργκι (Fergie) προτίμησε ένα στενό κόκκινο φόρεμα για το "ροζ χαλί" και ένα εντυπωσιακό σκούρο πράσινο ολόσωμο κορμάκι για τη σκηνή.

Το κλείσιμο της επίδειξης έγινε με την καθιερωμένη παρέλαση των Αγγέλων στην πασαρέλα και την Χάιντι Κλουμ να υποκλίνεται με χάρη στο κοινό.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε πλάνα από τη θεαματική βραδιά, καθώς και τις καυτές εμφανίσεις των Αγγέλων:

Μετάφραση - Απόδοση video: Κατερίνα Πατούλια