Η Τζέιν Φόντα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι

23.11.2009
Καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εντοπίστηκε η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) από παπαράτσι στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι εντοπίστηκε η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) από παπαράτσι στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η δημοφιλής ηθοποιός -που τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 71 της χρόνια σβήνει- ταλαιπωρείται από προβλήματα στην μέση και το γόνατο.

Πρόσφατα, η ίδια παραδέχτηκε ότι το σώμα της (που υπήρξε αντικείμενο πόθου για χιλιάδες άντρες και πρότυπο για εκατοντάδες γυναίκες στις προηγούμενες δεκαετίες), αρχίζει να διαλύεται, κυρίως εξαιτίας των σοβαρών εγχειρήσεων στην σπονδυλική στήλη και το ψεύτικο γόνατο από τιτάνιο που αναγκάστηκε να βάλει η Φόντα.

"Έπρεπε να επισκευάσω τις βλάβες γιατί σχεδιάζω να ανέβω στα Ιμαλάϊα και στα 8.000 πόδια. Το σώμα μου πρέπει να είναι γερό για να αντέξει την πίεση", είχε δηλώσει τότε, η γκουρού της γυμναστικής που αρνείται να συμβιβαστεί με την ηλικία της.

Έκπληξη προκάλεσε και η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα της Τζέιν που δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το καλό σεξ είναι το μυστικό της για να διατηρείται σε φόρμα, τονίζοντας:

"Μπορεί να είμαι 71 ετών αλλά νιώθω ευτυχισμένη. Το σεξ είναι καλύτερο και τώρα απολαμβάνω την ζωή. Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω νέα".

Προσωρινά, μπορεί η Φόντα να μετακινείται πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά, στο πλευρό του 67χρονου μουσικού παραγωγού Ρίτσαρντ Πέρι (Richard Perry).