Βίκυ Παγιατάκη: "Νιώθω λίγο σαν μαμά τους"

03.12.2009
Η πετυχημένη αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έπειτα από απουσία χρόνων επέστρεψε στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια, στην πρωινή ζώνη του Mega. Στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» μαζί με πέντε νέα και χαρούμενα παιδιά. Πώς αισθάνεται μετά την επιστροφή της στο Mεγάλο Κανάλι; Γιατί είχε αποχωρήσει; Τι προβλέπει για την οικονομία; Αλλά και πότε είχε προβλέψει τη συνεργασία Σαμαρά - Αβραμόπουλου;

Από την ΕΛΣΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

Η πετυχημένη αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έπειτα από απουσία χρόνων επέστρεψε στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια, στην πρωινή ζώνη του Mega. Στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» μαζί με πέντε νέα και χαρούμενα παιδιά. Πώς αισθάνεται μετά την επιστροφή της στο Mεγάλο Κανάλι; Γιατί είχε αποχωρήσει; Τι προβλέπει για την οικονομία; Αλλά και πότε είχε προβλέψει τη συνεργασία Σαμαρά - Αβραμόπουλου;

Επιστρέψατε πάλι στα γνωστά σας λημέρια, στο Mega, όπου είχατε συμμετάσχει σε αρκετές εκπομπές.

«Στο "Απεριτίφ" με τη Μιμή Ντενίση για 2 χρόνια, στο "Στούντιο 5" με τη Ρίκα Βαγιάννη επίσης για 2 χρόνια και στο "Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό" με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για άλλα 2 χρόνια».

Ποιος είναι, αλήθεια, ο λόγος που είχατε αποχωρήσει από το «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό»; Έφταιγε πράγματι μια πατούσα;

«Είναι αλήθεια. (Γέλια.) Γιατί πάντοτε προσπάθησα και προσπαθώ να τιμώ την αστρολογία και όχι μόνο να την εκμεταλλεύομαι. Δεν μπορούσα να συνυπάρξω με κάποια που υποστήριζε ότι έκανε πρόβλεψη διαβάζοντας τις πατούσες των ποδιών. Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να λέμε και όχι, πέρα από την οικονομική χασούρα, όταν προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη του κοινού».

Πώς νιώθετε φέτος ανάμεσα σε τόσα νέα παιδιά;

«Νιώθω λίγο σαν μαμά τους και τα αντιμετωπίζω με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά στην πραγματικότητα μόνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Καινούριου είδα για πρώτη φορά. Με τη Μαρία Αραμπατζή γνωριζόμαστε, γιατί είχα πάει στην εκπομπή της "Νηστικό αρκούδι" και είχα μαγειρέψει. Με τον Νίκο Παπαδάκη είχαμε γνωριστεί τότε που είχε βγει Mr Κόσμος, αλλά τον είχαμε φιλοξενήσει και στην εκπομπή "Η Ελλάδα παίζει" με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Τη γλυκύτατη και όμορφη Δούκισσα Νομικού την είχα γνωρίσει στο Alter. Ήταν ευχάριστη έκπληξη ηο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γιατί συγκεντρώνει πολλά προσόντα και είναι πολυτάλαντος. Το τραγούδι του κάθε πρωί αντηχεί στα αφτιά μας από το πάρκινγκ του Mega. Η Κατερίνα Καινούριου είναι όμορφη, έξυπνη, υπερευαίσθητη και προσπαθεί συνεχώς να γίνει καλή στη δουλειά της. Δουλεύοντας στο Mega, αισθάνεσαι ότι έχεις πάνω από το κεφάλι σου μια προστατευτική ομπρέλα. Εγώ προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό βέβαια μου το επιτρέπει και ο άνετος χρόνος που έχω για να κάνω τις προβλέψεις κι έτσι δεν νιώθω άχρηστη σε αυτό που κάνω».

Τι προβλέπετε για την οικονομία; Υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε πάλι το «Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν»;

«Είχαμε πει ότι η κρίση στην ελληνική οικονομία όλο και θα μεγαλώνει μέχρι τον Ιούλιο του 2010. Φυσικά και δεν πιστεύω ότι ο κ. Παπανδρέου θα αναφωνήσει το "Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν" του Χαρίλαου Τρικούπη. Δεν είμαστε οι μόνοι στην Ευρωζώνη που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και δεν θα σου απαριθμήσω πόσα ακόμη κράτη βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Ο Έλληνας θα επιβιώσει χάρη στην παραοικονομία. Είναι η άλλη όψη του νομίσματος, που από τη μία μας καθιστά αφερέγγυους και από την άλλη μας έχει βοηθήσει να επιβιώσουμε. Όπως είχα πει όμως, από το δεύτερο εξάμηνο του 2010 "όχι ότι θα πλουτίσουμε ξαφνικά", αλλά θα αρχίσει να ξανοίγει αυτή η μαυρίλα. Το πιο δύσκολο χρονικό διάστημα είναι το πρώτο εξάμηνο του 2010 και ιδιαίτερα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο».

Πείτε μας ένα ζώδιο που θα είναι ευονημένο μέχρι τον Ιούλιο.

«Πραγματικά ευνοημένο μέσα στη γενική πρόβλεψη "γιατί κάθε άτομο έχει το δικό του ωροσκόπιο" δεν είναι κανένα. Για παράδειγμα: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μέχρι τις 7 Απριλίου βρίσκονται υπό την πίεση του Κρόνου (εμπόδια, στενότητα, επιβάρυνση, δυσκολίες). Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μέχρι τις 6 Ιουνίου διανύουν μια δύσκολη περίοδο. Από τις 8 Απριλίου του 2010 μέχρι τις 21 Ιουλίου είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που θα συναντηθούν πάλι με τον Κρόνο. Το πράγμα ξεκαθαρίζει περισσότερο μετά τις 21 Ιουλίου».

Κανείς δεν περίμενε τη συνεργασία Σαμαρά - Αβραμόπουλου, ακόμη και οι πιο έμπειροι πολιτικοί αναλυτές! Ωστόσο, εσείς το είχατε προβλέψει 11 χρόνια πριν. Τότε που τίποτα δεν προμήνυε αυτές τις εξελίξεις. Τότε που και οι δύο είχαν ιδρύσει τα δικά τους κόμματα, την Πολιτική Άνοιξη ο Σαμαράς και το ΚΕΠ ο Αβραμόπουλος.

«Διαβάζοντας το "Astra & Όραμα" του Ιανουαρίου 1998 για τον κ. Σαμαρά, είχα αναφέρει: "Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που έχει στο ωροσκόπιό του δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ εντελώς και ότι σαν τον φοίνικα μπορεί να αναγεννηθεί εκ της τέφρας του. Όχι όμως με ατόφιο αυτό το κόμμα που ίδρυσε. Ο Δίας του κ. Αβραμόπουλου είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Άρη του κ. Σαμαρά. Κάτι καλό μπορεί να του δώσει σε μια οποιαδήποτε συνεργασία».