Μαλλιά κουβάρια με την οικονόμο της

14.12.2007
Τελικά, το έχουν στο αίμα τους τα κορίτσια του μόντελινγκ; Στα βήματα της ατίθασης γαζέλας της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ βαδίζει η δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία πρωταγωνίστησε

Τελικά, το έχουν στο αίμα τους τα κορίτσια του μόντελινγκ; Στα βήματα της ατίθασης γαζέλας της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ βαδίζει η δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο συμβάν χειροδικίας με την οικιακή της βοηθό.

Ποιος είδε την Τζούλια και δεν τη φοβήθηκε! Μπορεί η πανέμορφη μοντέλα και νυν ηθοποιός για τους περισσότερους άντρες να είναι γατούλα του σεξ, στην πραγματικότητα όμως αποδεικνύεται πως διαθέτει νύχια τίγρη και μπορεί να γίνει απρόβλεπτη.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα η ξανθιά καλλονή βρισκόταν στο βεστιάριο του σπιτιού της στο Άνω Καλαμάκι με την οικιακή της βοηθό και ετοίμαζαν τη βαλίτσα για το ταξίδι της στη Μαδρίτη.

Κάποια στιγμή η Τατιάνα από τη Βουλγαρία έκανε μια αδέξια κίνηση και ολόκληρη η βέργα μήκους 4 μέτρων που είχε επάνω πολλά ρούχα της Τζούλιας γκρεμίστηκε και έπεσε στο πάτωμα.

Τρομαγμένη και στη συνέχεια θυμωμένη η δεσποινίς Αλεξανδράτου τα έβαλε με τη 40χρονη οικιακή βοηθό και της ζήτησε τα ρέστα.

«Τι έκανες εκεί;» της φώναξε και όταν εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί, η Τζούλια φούντωσε και τα έβαλε μαζί της.

Οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια του έκπληκτου στυλίστα Χάρη Σιανίδη.

Μια κουβέντα η μία, μια χειρονομία η άλλη κόντεψαν να γίνουν μαλλιά κουβάρια. Η κοπέλα, που στο μεταξύ είχε βάλει τα κλάματα από τα νεύρα της, πήγε στο σαλόνι και πέταξε πάνω από το τραπέζι ό,τι υπήρχε καφέδες, νερά και άλλα αντικείμενα.

Τις άκουσε όλη η πολυκατοικία και οι γείτονες βγήκαν στα πλατύσκαλα.

Ζητήσαμε από τον Χάρη να μας σχολιάσει το γεγονός και μας το επιβεβαίωσε: «Έγινα μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί σέβομαι τη φιλία μου με την Τζούλια και πιστεύω ότι τα εν οίκω δεν είναι καλό να βγαίνουν εν δήμω».

Απ ό,τι μάθαμε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζούλια και η Τατιάνα λογομάχησαν στον ένα χρόνο που η οικιακή βοηθός ήταν στη δούλεψή της. Πήγαινε στο σπίτι της τρεις φορές την εβδομάδα και τη βοήθησε και στη μετακόμισή της.

Τώρα η Τζούλια πήρε άλλη κοπέλα για τις δουλειές του σπιτιού, ενώ η Τατιάνα αναζήτησε άλλον εργοδότη.

Ευτυχώς, το συμβάν δεν πήρε διαστάσεις. Δεν θα θέλαμε να δούμε την αγαπημένη μας Τζούλια, όπως τη μελαψή Ναόμι, που βρέθηκε κάποια στιγμή υπόλογη για τη συμπεριφορά της στο προσωπικό της.

Ας προσέξει λίγο τα νεύρα και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, γιατί μαθαίνουμε ότι είναι ευέξαπτη και νευρική.