Τι δώρο να σου πάρω, αγάπη μου

18.12.2007
Μπορεί να είναι διακριτικοί ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και να μην εμφανίζονται μαζί σε εκδηλώσεις, όπου θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν φωτογράφοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνονται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους

Μπορεί να είναι διακριτικοί ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και να μην εμφανίζονται μαζί σε εκδηλώσεις, όπου θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν φωτογράφοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνονται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους όπως παλιότερα. Γιορτές πλησιάζουν και το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε, όπως μάθαμε, shopping στη Γλυφάδα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz. Οι γιορτές πλησιάζουν και τα ρεβεγιόν είναι προ των πυλών. Γι αυτό και, όπως μάθαμε, πήρε τον αγαπημένο της Γιάννη Πάριο, που ως γνωστόν διαθέτει και εκείνος λεπτό γούστο, και εξόρμησαν στα μαγαζιά της Γλυφάδας, θέλοντας να αγοράσει ότι πιο σικάτο για τις απογευματινές εξόδους της αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις των γιορτών.

Το ζευγάρι εθεάθη στη Γλυφάδα πιο ευτυχισμένο από ποτέ να χαζεύει βιτρίνες, ενώ κατέληξε στο κατάστημα ρούχων του γνωστού ενδυματολόγου Αλέξη Φούκου, που φέτος, μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει όλο το ενδυματολογικό μέρος του σίριαλ «Μαρία η άσχημη». Τα ρούχα του είναι πολύ σικ και εξαντρίκ, ενώ το κατάστημά του επισκέπτονται πολλές επώνυμες πελάτισσες. Ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που ήθελε και τη γνώμη του αγαπημένου της συντρόφου, αφού πρώτα απ όλα θέλει να είναι όμορφη για εκείνον.

Όπως μάθαμε, έμειναν αρκετή ώρα στο κατάστημα και η γνωστή ηθοποιός δοκίμασε πολλά μοντελάκια, δείχνοντας σαφή προτίμηση στο μαύρο και το κόκκινο χρώμα, τα οποία άλλωστε είναι και τα αγαπημένα της. Προτίμησε μίνι φορέματα, με ιδιαίτερες υφάνσεις και κοψίματα, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Ο αγαπημένος της Γιάννης Πάριος δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου από την αναμονή, το αντίθετο μάλιστα. Κάθε φορά που η Αλεξάνδρα δοκίμαζε ένα φόρεμα την κοίταζε με θαυμασμό και λατρεία. Όσοι τους είδαν είχαν να το λένε για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι και πόσο ερωτευμένοι. Με αυτήν τη λάμψη των ερωτευμένων στα μάτια και κρατώντας πολλές τσάντες βγήκαν από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους στη Γλυφάδα. Αν και οι δυο τους είναι πολύ απασχολημένοι με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικούς κύκλους, θα βρουν χρόνο να οργανώσουν μια ρομαντική βραδιά, καθώς αυτές οι γιορτές θα είναι οι πρώτες που θα περάσουν μαζί.