Παρανοϊκή θαυμάστρια απειλεί τη ζωή του

18.12.2007
Τον ύπνο του έχει χάσει ο τραγουδιστής Στέλιος Μάξιμος με μια ερωτοχτυπημένη θαυμάστριά του που κάνει απίστευτα πράγματα για να τον πείσει να γίνουν ζευγάρι. Και αφού δεν τα καταφέρνει, έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει πως αν δεν τον έχει εκείνη, δεν θα τον έχει καμιά!

Τον ύπνο του έχει χάσει ο τραγουδιστής Στέλιος Μάξιμος με μια ερωτοχτυπημένη θαυμάστριά του που κάνει απίστευτα πράγματα για να τον πείσει να γίνουν ζευγάρι. Και αφού δεν τα καταφέρνει, έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει πως αν δεν τον έχει εκείνη, δεν θα τον έχει καμιά!

Ποια είναι όμως αυτή η νεαρά που έχει γίνει ο εφιάλτης του Στέλιου Μάξιμου, ο οποίος μετακινήθηκε στο «Fever» από το «Fix» όπου τραγουδούσε; Πρόκειται, σύμφωνα με τα όσα λέγονται σε καλλιτεχνικούς κύκλους, για μια όμορφη κοπέλα 30 ετών, της οποίας η οικογένεια δραστηριοποιείται σε τουριστικές επιχειρήσεις σε νησί του Αιγαίου και η ίδια δουλεύει σε μία από αυτές ως διευθύντρια. Αν και είναι πολύ μορφωμένη κοπέλα και χαμηλών τόνων, το ερωτικό πάθος της ξύπνησε μόλις είδε πριν από ενάμιση χρόνο τον Στέλιο Μάξιμο να τραγουδάει στο «Fix» στη Θεσσαλονίκη και από τότε άρχισε να τον ακολουθεί κατά πόδας και να τον βομβαρδίζει με δεκάδες ερωτικές επιστολές.

Μάλιστα, εμείς καταφέραμε να βρούμε μία από αυτές, στην οποία η ερωτοχτυπημένη Μίνα εξομολογείται το πάθος της για το νεαρό τραγουδιστή και του ζητάει εναγωνίως να συναντηθούν για να του μιλήσει. Ο Στέλιος, πάντα ευγενικός με τις θαυμάστριές του, δεν πίστευε ότι το πάθος της νεαρής Μίνας θα ήταν τόσο μεγάλο, ώστε να τον ακολουθεί όπου και αν εμφανιζόταν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποια στιγμή πέρυσι το χειμώνα όρμησε στο καμαρίνι του στην «Άνοδο» και απειλούσε να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά, αν ο Στέλιος δεν της έδινε ένα φιλί και κάτι δικό του για να τον θυμάται. Εκείνος προσπάθησε να την ηρεμήσει και της χάρισε ένα αρωματικό κερί, στα οποία έχει αδυναμία και κοσμούν το καμαρίνι του, λέγοντάς της ότι μπορεί να έρχεται να τον βλέπει όποτε θέλει. Τι το ήθελε; Η κοπέλα από τότε έγινε σκιά του. Μόνο για ένα τρίμηνο, που έμεινε στο νησί όπου δραστηριοποιείται η νεαρή κοπέλα, κατάφερε να βρει λίγο την ησυχία του, αν και τόσο οι ερωτικές επιστολές όσο και τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα, καθώς η Μίνα έμαθε το κινητό του τηλέφωνο, του είχαν σπάσει τα νεύρα. Το χειρότερο, όμως, δεν είχε έρθει ακόμα. Παρόλο που εκείνος πίστευε ότι η κοπέλα κάποια στιγμή θα ηρεμούσε, εκείνη επανερχόταν πιο παθιασμένη. Τι κάρτες, τι αρκουδάκια, τι λουλούδια του γέμιζε το καμαρίνι, ενώ και φέτος στο «Fix» πήγαινε συνεχώς να τον βλέπει και απαιτούσε να της αφιερώνει την επιτυχία του «Ποια στιγμή».

Το ποτήρι ξεχείλισε πριν από μερικές μέρες, όταν πήγε στο «Fix», ήπιε πολύ και στη συνέχεια εισέβαλε στο καμαρίνι του ζητώντας του να αποδεχτεί επιτέλους τον έρωτά της. Ο τραγουδιστής της εξήγησε και πάλι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τότε αυτή άρχισε να φωνάζει, να εκλιπαρεί, να κλαίει και να απειλεί πως θα φτάσει στα άκρα. Ο Στέλιος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να την ηρεμήσει. Η κοπέλα τελικά έφυγε κλαίγοντας, αφήνοντας το νεαρό τραγουδιστή πολύ προβληματισμένο με αυτά που συνέβησαν. Τις επόμενες μέρες στο κινητό τηλέφωνο του Στέλιου άρχισαν να φτάνουν απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό προφανώς για να μην την εντοπίσουν, ενώ στο μαγαζί κάποιος άγνωστος του έστειλε μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και μια κάρτα που έγραφε: «Τα τριαντάφυλλα είναι το χρώμα του έρωτα, αλλά και του αίματος». Ο τραγουδιστής προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος πιστεύοντας ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει, γι αυτό και δεν θέλησε να κάνει τίποτα παραπάνω. Εμείς τον ρωτήσαμε αν όλα αυτά που ακούγονται στους καλλιτεχνικούς κύκλους για τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι αλήθεια και πώς σκέφτεται να το αντιμετωπίσει και εκείνος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. «Σε όλους τους καλλιτέχνες υπάρχουν ακραίες συμπεριφορές από θαυμάστριες», μας είπε. «Είναι μέρος της δουλειάς μας. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Η συγκεκριμένη κοπέλα πιστεύω ότι σιγά σιγά θα καταλάβει πως δεν θα κερδίσει τίποτα με αυτά που κάνει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες έχω ησυχάσει. Αν συνεχίσει, τότε θα σκεφτώ τι θα κάνω».

Σ.Μ.