Rock ανατροπές

09.12.2009
Είναι τόσο απλό και αναμενόμενο καθώς κάνεις τη βόλτα σου στο «The Mall» να συναντήσεις τη Βίκυ Καγιά, τον Κώστα Σόμμερ, τον Μέμο Μπεγνή, τη Ματθίλδη Μαγγίρα και άλλα πρόσωπα της καθημερινότητάς σου!

Oπως κάθε φορά όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το ταμείο υποτροφιών του Κολεγίου Αθηνών πραγματοποίησε επίδειξη μόδας με γνωστούς σχεδιαστές για την ενίσχυση των σκοπών του. Φέτος οι MiRo, κρατώντας πάντα τα αυστηρώς classy haute couture επίπεδα που απαιτούν οι κυρίες του Κολεγίου, αλλά χαρακτηρίζουν και τους δύο ταλαντούχους σχεδιαστές, έδωσαν έντονες πινελιές ροκ και ανατροπής.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο «Hilton» με παρούσες τις πιστές πελάτισσες του οίκου, οι οποίες, αν και τον τελευταίο καιρό είχαν έντονη κοσμική κίνηση με τόσες επιδείξεις μόδας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους αγαπημένους τους σχεδιαστές. Η Rock & Doll Collection Spring Summer 2010 ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα, αν και από το σόου έλειπε λίγο η δημιουργική φαντασία, η οποία σε κάνει, εκτός από τα ρούχα, να θυμάσαι και τη βραδιά.