Τι κρύβει ο Τομ Μπράντι από τη Ζιζέλ;

04.12.2009
Ένα είναι το σίγουρο: στο σύζυγο του διάσημου μοντέλου Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen) δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Έτσι, το κουόρτερμπακ της ομάδας μπέιζμπολ "The Patriots" Τομ Μπράντι (Tom Brady), φρόντισε να μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένουν μέσα στο Δεκέμβριο, κρατώντας το μυστικό από τη Ζιζέλ.

Ένα είναι το σίγουρο: στο σύζυγο του διάσημου μοντέλου Ζιζέλ Μπούντχτεν (Gisele Bundchen) δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Έτσι, το κουόρτερμπακ της ομάδας μπέιζμπολ "The Patriots", Τομ Μπράντι (Tom Brady), φρόντισε να μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένουν μέσα στο Δεκέμβριο, κρατώντας το μυστικό από τη Ζιζέλ.

Το διάσημο μοντέλο, που έχει ήδη μπει στο μήνα του, δεν επιθυμούσε να μάθει το φύλο του πρώτου παιδιού που θα φέρει στον κόσμο. Έτσι, ο 32χρονος Τομ αποφάσισε να κρατήσει το μυστικό για εκείνον:

"Αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος που γνωρίζει το φύλο του μωρού", δήλωσε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "WEEI" της Βοστόνης, συμπληρώνοντας:

"Με ρώτησε και ο πατέρας μου αλλά δεν του αποκάλυψα το μυστικό. Η Ζιζέλ δεν το ξέρει επίσης. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να γνωρίζεις κάτι που αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος".

Ο Μπράντι, που έχει ήδη έναν 2χρονο γιο από το γάμο του με την Μπρίτζετ Μόινχαν (Bridget Moynahan), αποκάλυψε ότι η 29χρονη Ζιζέλ δεν είχε κανένα πρόβλημα με την επιθυμία του αγαπημένου της να μάθει το φύλο του μωρού:

"Η Ζιζέλ είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Ήθελα να μοιραστώ το μυστικό μαζί της αλλά δεν ήθελε".

Φυσικά, κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να κρύψει το μυστικό αυτό αλλά τα καταφέρνει:

"Νομίζω ότι δεν μου έχει ξεφύγει κάτι. Προσέχω πολύ όταν λέω οτιδήποτε αφορά το μωρό που θα έρθει".

Πάντως, η 29χρονη Ζιζέλ φαίνεται να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το μωρό που περιμένει. Πρόσφατα πέρασε τις γραπτές εξετάσεις για να αποκτήσει άδεια πιλότου, ενώ της μένει μόνο η εξέταση στον αέρα.