Οι ερωμένες καίνε τον Τάιγκερ Γουντς

03.12.2009
Ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) δεν κατάφερε να γλιτώσει το σκάνδαλο τελικά. Μέσα σε μια εβδομάδα μετά από το μυστηριώδες ατύχημα με το αυτοκίνητο του και τα ερωτηματικά που δημιούργησε για το γάμο του, μια δεύτερη γυναίκα έρχεται να επιβεβαίωσει τις φήμες περί εξωσυζυγικών σχέσεων.

Ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) δεν κατάφερε να γλιτώσει το σκάνδαλο τελικά. Μέσα σε μια εβδομάδα μετά από το μυστηριώδες ατύχημα με το αυτοκίνητο του και τα ερωτηματικά που δημιούργησε για το γάμο του, μια δεύτερη γυναίκα έρχεται να επιβεβαίωσει τις φήμες περί εξωσυζυγικών σχέσεων.

Η νέα πέτρα του σκανδάλου είναι η 24χρονη Τζέιμι Γκραμπς (Jaimme Grubbs), πρώην παίκτρια του ριάλιτι "Toll Academy". Η πρώην σερβιτόρα έδωσε συνέντευξη στο "US Weekly", όπου και αποκάλυψε τον κρυφό δεσμό που διατηρούσε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του γκολφ επί 31 μήνες.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2007 στο Λας Βέγκας, όπου η Γκραμπς συνάντησε τον Γουντς σε κλαμπ της περιοχής.

"Όταν συναντηθήκαμε στο κλάμπ ο Γουντς δεν φορούσε βέρα", είπε η 24χρονη κοπέλα στο περιοδικό, συμπληρώνοντας:

"Όταν τελειώσαμε το ποτό μας, μου ζήτησε να βρεθούμε στην σουίτα του. Πήγα στο ραντεβού και την ώρα που τρώγαμε, άρχισα να του κάνω ένα σωρό ερωτήσεις. Εκείνος προσπάθησε να με σταματήσει λέγοντας μου ότι όλη του η ζωή είναι μια συνέντευξη.

Έπειτα, με πήρε από το χέρι και πήγαμε σε άλλο δωμάτιο για να παρακολουθήσουμε ταινία. Όμως, μόλις καθίσαμε στον καναπέ, άρχισε να με φιλάει παθιασμένα, βγάλαμε τα ρούχα μας, και κάναμε σεξ. Όταν τελειώσαμε ήταν απόμακρος και με τον τρόπο του μου έλεγε πως ήρθε η ώρα να φύγω.

Παραδέχτηκε πως δυσκολευόταν να κοιμηθεί μαζί με άλλον στον ίδιο κρεβάτι. Μου έδωσε την εντύπωση πως με την γυναίκα του κοιμόντουσαν σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες".

Η Γκραμπς φροντίζει να ζητήσει συγνώμη από την απατημένη σύζυγο του Γουντς, Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordergren) που θα δει την ιστορία της κρεμασμένη στα περίπτερα:

"Της ζητάω συγνώμη που δημοσιοποιώ την ιστορία. Πρέπει να ξέρει πως ποτέ δεν είπα σ΄αγαπώ στον Τάιγκερ για να μην τον τρομάξω και φύγει. Ελπίζω να με συγχωρήσει γι' αυτό που κάνω, αν και ξέρω πως αυτό είναι αδύνατο".

Η ερωμένη του Γουντς ομολογεί πως ένιωσε προδομένη όταν έμαθε πως υπήρχαν κι άλλες γυναίκες στην ζωή του:

"Πάντα μου έλεγε πως δεν είχε χρόνο γι' λλες. Όταν ανακάλυψα μέσα από το δημοσίευμα του "National Enquirer" πως κάλεσε την Ρέιτσελ Ούτσιτελ (Rachel Uchitel) στην Αυστραλία,πόνεσα πολύ.

Έτρεφα δυνατά αισθήματα γι΄αυτόν και πίστευα πως το ίδιο ένιωθε κι αυτός . Είμαι ακόμη πολύ θυμωμένη μαζί του"!

Πούνα μάθει πως ο κατάλογος των ερωμένων του Γουντς είναι μακρύς.

Την περασμένη Τετάρτη, η Καλίκα Μοκουίν (Κalika Moquin), μάρκετινγκ μάνατζερ σε κλαμπ του Λας Βέγκας, αποκάλυψε σε γνωστό περιοδικό, πως αρκετές φορές είχε βρεθεί ερωτικά με τον Γουντς.

"Δεν είναι σωστό να μιλάω γι΄αυτό. Αυτό που μ΄ενδιαφέρει τώρα είναι να εστιάσω στην δουλειά μου", είπε η Καλίκα. Στενός της φίλος διαβεβαίωσε στο "Access Holywood" ότι η κοπέλα είχε πραγματικά δεσμό με τον διάσημο παίκτη. Τον γνώρισε πριν χρόνια στο Λας Βέγκας και τους είδαν πάλι μαζί τον Οκτώβριο.