Ο Ρόνι Γουντ ξυλοφόρτωσε την 20χρονη φίλη του

04.12.2009
Ο κιθαρίστας του διάσημου συγκροτήματος "Rolling Stones", Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) συνελλήφθη ως ύποπτος κακοποίησης της 20χρονης ρωσίδας φιλενάδας του.

Ο κιθαρίστας του διάσημου συγκροτήματος "Rolling Stones", Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) συνελλήφθη ως ύποπτος κακοποίησης της 20χρονης ρωσίδας φιλενάδας του.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν πως είδαν τον 61χρονο ροκά να χαστουκίζει την Εκατερίνα Ιβάνοβα (Ekaterina Ivanova) και να την απειλεί κρατώντας ένα αναμμένο τσιγάρο. Στην συνέχεια φαίρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα βρίζοντας την άσχημα.

Ο πρώην μάνατζερ Φίλιπ Λέτζε (Phillip Legge) και η γυναίκα του Σελίν (Celine) ξύπνησαν από τον άγριο καυγά του ζευγαριού έξω από το σπίτι τους, στην οδό "Hight Street" στο Σάρεϊ (Surrey) το βράδυ της Τετάρτης.

"Πέσαμε για ύπνο γύρω στις 10.45 μ.μ., όταν ξαφνικά ξυπνήσαμε από τις δυνατές βρισιές ενός άντρα. Μια γυναίκα ούρλιαζε να την αφήσει ήσυχη και αμέσως καταλάβαμε πως μάλωναν", τόνισε ο πρώην μάνατζερ και συμπλήρωσε:

"Όμως, οι φωνές συνεχιζόντουσαν και ανήσυχος κατέβηκα κάτω και μετά βγήκα στο δρόμο. Τότε, είδα τον άντρα να σέρνει την κοπέλα από τα μαλλιά και να την ρίχνει στο έδαφος, χτυπώντας την ταυτόχρονα στο πρόσωπο. Ήταν πολύ βίαιος μαζί της".

Ο 30χρονος μάρτυρας του βίαιου καυγά, είπε πως δεν αναγνώρισε τον δημοφιλή κιθαρίστα, που προσπαθούσε με τόσο άγριο τρόπο να αρπάζει την τσάντα της κοπέλας.

"Την άκουσα να τον εκλιπαρεί να σταματήσει. Αυτός όμως, την έσυρε πάνω σε ένα τοίχο και έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της, προσπαθώντας να την πνίξει"!

Ο Λέτζε κατάλαβε πως έπρεπε να επέμβει προτού ο άγνωστος σκοτώσει την κοπέλα: "Τι κάνεις εκεί, του φώναξα δυνατά".

Ο άντρας τρομαγμένος έφυγε τρέχοντας αφήνοντας την κοπέλα μισολιπόθυμη στο δρόμο.

"Ηταν σε κακό χάλι, γι' αυτό την βάλαμε μέσα στο σπίτι με την βοήθεια της γυναίκα μου. Όσο περιμέναμε την αστυνομία, το θύμα του ξυλοδαρμού μιλούσε με τον Γουντ στο τηλέφωνο και αυτό μας έκανε εντύπωση. Στην συνέχεια μας είπε πως ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο σύντροφος της μέθυσε".

Στην αστυνομία, η Ιβάνοβα - αφού απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις - αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση. Παρόλα αυτά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο κιθαρίστας συνελήφθη.

Μόλις τον περασμένο μήνα εκδόθηκε το γρήγορο διαζύγιο του Γουντ από την εδώ και 23 χρόνια γυναίκα του Τζο. Η γνωριμία του με την νεαρή Ρωσίδα έφερε το οριστικό τέλος στον μακροχρόνιο γάμο του μέλους των "Rollling Stone".

Ο κιθαρίστας του δημοφιλούς συγκροτήματος μετακόμισε σε μια πανάκριβη έπαυλη στο Σάρεϊ (Surrey) μαζί με την αγαπημένη του τον Σεπτέμβριο. Ένας στενός φίλος του Γουντ είπε στην εφημερίδα "Daily Mail":

"Το ζευγάρι καυγαδίζει συνεχώς και δυστυχώς ο κιθαρίστας επηρεασμένος από το πρόσφατο διαζύγιο άρχισε να πίνει ξανά. Τον έχει στεναχωρήσει η άρνηση της αγαπημένης του κόρης να του μιλήσει από τότε που χώρισε με την μητέρα της για μια πρώην σερβιτόρα.

Τον σκοτώνει η ιδέα ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα μακριά απο την οικογένεια του. Απο την άλλη, η Ιβάνοβα ζηλεύει και απαιτεί συνεχώς να της αποδεικνύει την αγάπη του".

Ο εκπρόσωπος του Γουντ επιβεβαίωσε την σύλληψη του από την αστυνομία:

"Υπήρξε ένα δυσάρεστο επεισόδιο χθες το βράδυ, για το οποίο ο Ρόνι συνελήφθη από την αστυνομία. Όμως, αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας πρόστιμο. Προς το παρόν, δεν θα κάνουμε άλλες δηλώσεις".