Τις 6 φτάνουν οι ερωμένες του Γουντς

07.12.2009
Σήριαλ έχουν γίνει οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), αφού καθημερινά προκύπτει και μια νέα γυναίκα που ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ μαζί του.

Σήριαλ έχουν γίνει οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), παγκόσμιου πρωταθλητή του γκολφ, αφού μέρα με τη μέρα αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που ισχυρίζονται ότι έχουν κοιμηθεί μαζί του!

Και ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ προσπαθεί να περισώσει το προφίλ του οικογενειάρχη, η 31χρονη Kόρι Ριστ (Cori Rist), που είναι η έκτη κατά σειρά ερωμένη του Γουντς, εμφανίζεται στο προσκήνιο για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη δεινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Η Κόρι και ο Γουντς γνωρίστηκαν σε κλαμπ του Μανχάταν και έμειναν μαζί έξι μήνες, όπως επιβεβαιώνει στην εφημερίδα "New York Daily New" ένας αυτόπτης μάρτυρας:

"Ήταν από τις κοπέλες που δεν περνούν απαρατήρητες. Ο Τάιγκερ φρόντιζε να είναι τυπικός. Ερχόταν με μια μεγάλη βαλίτσα και κάποιος άλλος φρόντιζε να κλείνει την διπλανή σουίτα στην Κόρι, έτσι ώστε να αποφεύγουν τα περίεργα βλέμματα. Περνούσε καλά μαζί της και την αποχωριζόταν με δυσκολία. Μετά από έξι μήνες, εκείνη κουράστηκε και ένιωσε εγκλωβισμένη, σαν πουλί σε "χρυσό κλουβί".

Από την άλλη η ίδια η Κόρι δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα χθες το βράδυ.

Στο μακρύ κατάλογο των ερωμένων του Γουντς, συμπεριλαμβάνεται και η 34χρονη σερβιτόρα Μίντι Λόουτον (Mindy Lawton), που διατηρούσε δεσμό ενός χρόνου με το διάσημο αθλητή, την περίοδο που η γυναίκα του Έλιν, περίμενε το πρώτο τους παιδί.

"Την ώρα του σεξ του άρεσε να με χαστουκίζει και να μου τραβάει τα μαλλιά. Ήθελε να του μιλάω βρώμικα αλλά αυτό που τον άναβε περισσότερο ήταν το τράβηγμα των μαλλιών. Τώρα συνειδητοποιώ πως με ήθελε για να του ικανοποιώ τις ερωτικές ορέξεις. Ο Τάιγκερ με είχε για ερωτικό παιχνίδι. Νόμιζα ότι είχε αισθήματα αλλά τελικά είναι ένας εγωιστής και άκαρδος άνδρας.

Δεν τον ρωτούσα για εκείνη, καταλάβαινα πως δεν είναι ευτυχισμένος και δεν του έδινε αυτό που ήθελε στο σεξ", δήλωσε η 34χρονη σερβιτόρα σχετικά με το γάμο του Γουντς, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις της στα Μέσα.

Αυτές τις ημέρες, γνωστό αμερικάνικο περιοδικό ισχυρίστηκε πως είχε συλλάβει το ζευγάρι να κάνει σεξ σε πάρκινγκ εκκλησίας. Για να μη βγει προς τα έξω το θέμα, ο μάνατζερ του διάσημου αθλητή, φρόντισε ο Γουντς να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο αθλητικό περιοδικό του ίδιου εκδοτικού συγκροτήματος.

Εν τω μεταξύ, φήμες θέλουν την 34χρονη Ρέιτσελ Ούτσιτελ (Rachel Uchitel), να έχει έρθει σε οικονομική συμφωνία ύψους 1,8 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να μην δουν τα φώτα της δημοσιότητας τα μηνύματα και τα e-mails που της έστελνε ο Γουντς στην διάρκεια της σχέσης τους.

Στην προσπάθεια τους να περισώσουν όση αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και η 29χρονη σύζυγος του έχουν κλειστεί στο σπίτι τους στην Φλόριντα.

Την τελευταία εβδομάδα και ενώ ο Γουντς φαίνεται να έχει προσφέρει στην Έλιν 49 εκατομμύρια λίρες για να σταθεί δίπλα του, η μητέρας της κοπέλας, Μπάρμπο Χόλμπεργκ (Barbro Holberg) προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στην Σουηδία μαζί με τα παιδιά τους.