Η Κέιτ Χάντσον χώρισε τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

16.12.2009
Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) χώρισε τον μέχρι πρότινος εκλεκτό της καρδιάς της και διάσημο μπεϊζμπολίστα - αλλά και πρώην της Μαντόνα - Αλέξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).

Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) χώρισε τον μέχρι πρότινος εκλεκτό της καρδιάς της και διάσημο μπεϊζμπολίστα - αλλά και πρώην της Μαντόνα - Αλέξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Access Hollywood ", οι τίτλοι τέλους στην θυελλώδη σχέση της Κέιτ με τον Άλεξ, έπεσαν πριν από μια εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Ευρώπη.

"Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, γιατί η Κέιτ ήθελε να βγαίνει έξω για διασκέδαση, ενώ ο Άλεξ που κάνει πρωταθλητισμό, προτιμούσε να μένει σπίτι", τόνισε άτομο του περιβάλλον του ζευγαριού.

"Μετά τον τελευταίο τους καυγά, η Κέιτ έφυγε θυμωμένη από το διαμέρισμα αλλά την επόμενη ημέρα τα ξαναβρήκαν. Αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού είχαν διαφορετικούς ρυθμούς και στον Αλεξ δεν άρεσε που η Κέιτ ήθελε να διασκεδάζει τόσο συχνά".

Φαίνεται ότι σκηνές ζηλοτυπίας από τη μεριά του πρώην της Μαντόνα ήταν καθημερινό φαινόμενο, κάτι που τελικά έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Ο χωρισμός τους στεναχώρησε τον γιο της 30χρονης ηθοποιού που ήδη φώναζε τον Άλεξ μπαμπά αλλά και την κόρη του αθλητή που συμπαθούσε πολύ την Κέιτ. Ο Ροντρίγκεζ μετακόμισε στο σπίτι που μοιραζόταν στη Φλόριντα με την πρώην σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής Σύνθια.

Πάντως, φίλοι του Ροντρίγκεζ έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στο χωρισμό του ζευγαριού, μιλώντας στο "UsMagazine", υποστηρίζοντας πως η ζηλιάρα της σχέσης ήταν η Χάντσον:

"Τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα και τον υποπτευόταν για όλα. Εκτός από αυτό, η Κέιτ ήταν εκείνη που ήθελε όλες τις κάμερες επάνω της σε κάθε παιχνίδι του Άλεξ. Απαιτούσε να βρίσκεται στις μπροστινές θέσεις του σταδίου και ενδιαφερόταν για το πώς θα δείχνει και όχι για την ουσία της σχέσης.

Ο Άλεξ ήθελε στο πλευρό του κάποια που να είναι μαζί του ουσιαστικά και όχι μια γυναίκα που ενδιαφέρεται μόνο για το προφίλ της".

Από την πλευρά της η Χάντσον, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό, είχε μιλήσει για την ερωτική ζωή λέγοντας:

"Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πληγωθεί η καρδιά μου. Θέλω να ζήσω την εμπειρία που μου προσφέρει ο άντρας που βρίσκεται αυτόν τον καιρό δίπλα μου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους μήνες που διήρκησε το ειδύλλιο, ούτε ο Ροντρίγκεζ αλλά ούτε και η Χάντσον παραδέχτηκαν επισήμως την ύπαρξη του δεσμού τους.