Το βιβλίο που θα "κάψει" τη Μαράια Κάρεϊ

06.10.2010
Μπορεί να κράτησε κλειστό το στόμα του για πολλά χρόνια ο Τόμι Μοτόλα (Tommy Mottola) αλλά τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να δώσει και τη δική του εκδοχή για το διαζύγιό του από την 40χρονη ντίβα.


Μπορεί να κράτησε κλειστό το στόμα του για πολλά χρόνια ο Τόμι Μοτόλα (Tommy Mottola) αλλά τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να δώσει και τη δική του εκδοχή για το διαζύγιό του από την 40χρονη ντίβα.

Ο 61χρονος διευθυντής της Sony Music παντρεύτηκε τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) το 1993 και ο χωρισμός τους το 1997 συνοδεύτηκε από πολλά σχόλια που αφορούσαν στη καταπιεστική συμπεριφορά του.

Τώρα όμως, ο Μοτόλα, αποφάσισε να διηγηθεί και τη δική του πλευρά της ιστορίας, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του με τίτλο "Ο τελευταίος δημιουργός αστεριών" ("The Last Starmaker") που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Το βιβλίο, που έχει καθαρά βιογραφικό χαρακτήρα, θα καταπιάνεται με την πορεία του γνωστού Πυγμαλίωνα από τις πρώτες επαγγελματικές του μέρες ως ασήμαντος τραγουδιστής μέχρι την εποχή που κράτησε το τιμόνι της Sony Music.

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του, ο Μοτόλα μπορεί να περηφανεύεται ότι ήταν εκείνος που ανακάλυψε μεγάλα ταλέντα όπως η Μπιγιονσέ (Beyonce), η Σακίρα (Shakira) και φυσικά, η Μαράια η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος θα καταρρίψει τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του περί αφόρητης ζήλιας και ελέγχου από τον πλευρά του, υποστηρίζοντας ότι τα όποια προβλήματα είχαν ως ζευγάρι, προέκυπταν καθαρά και μόνο από δικά της θέματα και ουδέποτε είχαν σχέση με τον ίδιο.

Το βιβλίο θα εξηγεί πως για τη μεγαλωμένη σε ένα άκρως χαωτικό περιβάλλον Μαράια, η ξαφνική επιτυχία ήταν αρκετή για να τη "μεθύσει" αλλά και να στρεβλώσει την αντίληψη των πάντων γύρω της.

Μεταξύ άλλων, ο Μοτόλα αποκαλύπτει στο βιβλίο του τις άγνωστες λεπτομέρειες της αρχής του έρωτα ανάμεσα στη Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) που προέκυψε όταν εκείνος τους βρήκε το κατάλληλο τραγούδι για πούνε σε ντουέτο.

Εδώ και 10 χρόνια, ο ισχυρός άντρας της μουσικής βιομηχανίας είναι παντρεμένος με την ιδιαίτερα δημοφιλή μεξικανή ηθοποιό και τραγουδίστρια Ταλία (Thalia), την οποία γνωρίσαμε και στη χώρα μας πριν από λίγα χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές "Ροζαλίντα", "Μαριμάρ" και "Μαρία της γειτονιάς".

Όσο για τη Μαράια Κάρεϊ η οποία είχε πρόσφατα ένα "εργατικό ατύχημα" όταν γλίστρισε επί σκηνής, συνεχίζει να να καλλιεργεί διακριτικά τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα