Αντζελίνα & Μπραντ: μαζί στα Βραβεία

01.02.2010
Η κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία DGA (Directors Guild of America Awards) έκλεισε τα στόματα όσων υποστηρίζουν ότι χώρισαν -για ακόμη μία φορά.


Η κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία της Συντεχνίας των Αμερικανών Σκηνοθετών -DGA (Directors Guild of America Awards) έκλεισε τα στόματα όσων υποστηρίζουν ότι χώρισαν -για ακόμη μια φορά.

Οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) να συζητούν με τους δικηγόρους τους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Το Σάββατο το βράδυ, όμως, οι δυο τους απέδειξαν ότι είναι ακόμη ζευγάρι -και μάλιστα στα πολύ... καλά του- καθώς πήγαν μαζί στην τελετή για τα φετινά βραβεία DGA στο Λος Άντζελες.

Μπορεί να αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά ήταν ιδιαίτερα θερμοί μεταξύ τους σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους είδαν από κοντά.

Ο Πιτ είχε προσκληθεί στην τελετή για παρουσιάσει το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας. Ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν ο Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino), σκηνοθέτης της ταινίας "Αδωξοι Μπάσταρδη" (Inglorious Basterds), όπου πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, αλλά το βραβείο κέρδισε τελικά, η Κάθριν Μπίγκελοου (Kathryn Bigelow) για την ταινία της "The Hurt Locker".

Η Τζολί δεν ήταν προγραμματισμένο να συνοδέψει τον καλό της στην εκδήλωση. Προφανώς όμως, η πρόσφατη φημολογία για το τέλος της σχέσης τους να την έκανε να αλλάξει γνώμη και τελικά να πάει μαζί του στο "Hyatt Regency Century Plaza" στο Λος Άντζελες.

Η 34χρονη ηθοποιός ήταν εντυπωσιακή φορώντας μια πράσινη ασύμμετρη δημιουργία του Έλι Σάαμπ (Elie Saab) και γόβες Στιούαρτ Γουάιζμαν (Stuart Weitzman) και δεν άφησε λεπτό το πλευρό του καλού της.

Ο Μπραντ εμφανίστηκε επίσης ιδιαίτερα γοητευτικός μέσα στο μαύρο κοστούμι του, αφού περιποιήθηκε επιτέλους το εκκεντρικό τραγίσιο μουσάκι που "καλλιεργούσε" επί μήνες. Επίσης έμοιαζε να έχει αρκετά κέφια διασκεδάζοντας το κοινό με μια στιγμιαία μίμηση του Ταραντίνο σε μια χαρακτηριστική γκριμάτσα του, λίγο πριν ο σκηνοθέτης ανέβει στη σκηνή δίπλα του.

Αυτόπτες μάρτυρες, αποκάλυψαν στο περιοδικό "People" ότι οι Μπρατζελίνα ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους σε όλη τη διάρκεια του 4ωρου σόου. "Φαινόταν πολύ χαλαροί και έδειχναν να περνάνε πολύ όμορφα. Είχαν σίγουρα βγει... ραντεβού".

Η εμφάνισή τους στα Βραβεία DGA αποτέλεσε μια πραγματική έκπληξη αφού φέτος απείχαν από πολλές κοσμικές εκδηλώσεις. Κανείς από τους δύο δεν πήγε στις Χρυσές Σφαίρες -όπου η πρώην γυναίκα του Μπραντ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κέρδισε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα που φορούσε- ούτε και αναμένονται στην τελετή των Όσκαρ τον Μάρτιο.