Τα παιδιά του Τζάκσον κατέκτησαν τα Γκράμι

01.02.2010
Ο Πρινς (Prince) και η Πάρις (Paris), τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), έκλεψαν την παράσταση στην Κυριακάτικη τελετή για την απονομή των βραβείων Γκράμμι.

Ο Πρινς (Prince) και η Πάρις (Paris), τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), έκλεψαν την παράσταση στην Κυριακάτικη τελετή για την απονομή των βραβείων Γκράμμι.

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για πολλούς. Τα δύο παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή του "Staples Centre" για να παραλάβουν από τα χέρια του Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) το βραβείο συνολικής προσφοράς στο όνομα του πατέρα τους.

Συνοδευόμενοι από τρία ξαδέλφια τους, ο Πρινς Μάικλ, 12 ετών και η 11χρονη αδελφή του, εμφανίστηκαν φορώντας μαύρα κοστούμια με κόκκινα περιβραχιόνια και κόκκινες ρίγες στη ραφή του παντελονιού, ως φόρο τιμής στον ποπ σταρ.

Η συγκινητική εμφάνιση τονίστηκε από τις κουβέντες του μεγαλύτερου γιου του Τζάκσον, ο οποίος ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την συμπαράστασή τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.
Ο Πρινς είπε στο κοινό: "Είμαστε περήφανοι που παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εκ μέρους του πατέρα μας, Μάικλ Τζάκσον. Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θεό που μας προσέχει τους τελευταίους 7 μήνες και τη γιαγιά και τον παππού μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές. Ο πατέρας μας σας αγαπούσε τόσο πολύ γιατί ήσασταν πάντα εκεί για εκείνον".

"Ο πατέρας μας είχε πάντα μεγάλο ενδιαφερόταν για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, μέσα από όλη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του, βοήθησε με πολλές αγαθοεργίες και δωρεές. Μέσα από τα τραγούδια του, το μήνυμα ήταν απλό: Αγάπη. Θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε αυτό το μήνυμα και να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο"

Η Πάρις συμπλήρωσε: "Ο μπαμπάς έπρεπε να ήταν εδώ. Ο μπαμπάς θα εμφανιζόταν φέτος, αλλά δεν μπόρεσε. Ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε μπαμπούλη".

Ήταν η δεύτερη φορά που ακουγόταν η φωνή της Πάρις. Η πρώτη φορά που μίλησε για τον Μάικλ Τζάκσον ήταν στην κηδεία του, τον περασμένο Ιούλιο, η οποία παρεμπιπτόντως είχε πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, το "Staples Centre" στο Λος Άντζελες. Σε εκείνην την περίπτωση, μαζί με τα παιδιά στη σκηνή ήταν η αδελφή του Μάικλ, Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson).

Τότε, η Πάρις, είχε πάρει το μικρόφωνο και είχε πει στο κοινό: "Από τη στιγμή που γεννήθηκα, ο μπαμπούλης ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσες να φανταστείς. Και απλά θέλω να του πω ότι τον αγαπώ τόσο πολύ".

Στη βραδιά των Γκράμμι, τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή αμέσως μετά από μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού του Μάικλ "Earth Song" από τους Σελίν Ντιόν (Celine Dion), Άσερ (Usher), Κάρι Άντεργουντ (Carrie Underwood), Σμόκι Ρόμπινσον (Smokey Robinson) και Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson), οι οποίοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τραγούδησαν μαζί με τον ίδιο τον Τζάκσον.

Ταυτόχρονα έγινε η προβολή ενός ειδικού τρισδιάστατου βίντεο, το οποίο είχε αρχικά δημιουργηθεί για να παρουσιαστεί στις συναυλίες του Λονδίνου στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "This is it".