Γεωργία Γεωργόνη: Δεν συγχωρώ την απιστία

10.02.2010
Είναι το καλό κορίτσι στα «Μυστικά της Εδέμ», η Δάφνη, που νοιάζεται για όλους και ξέρει να συγχωρεί. Η Γεωργία Γεωργόνη όμως έχει και τα δικά της μυστικά, τα οποία αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ. Είναι ερωτευμένη, αλλά δεν σκέφτεται το γάμο και τα παιδιά

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Είναι το καλό κορίτσι στα «Μυστικά της Εδέμ», η Δάφνη, που νοιάζεται για όλους και ξέρει να συγχωρεί. Η Γεωργία Γεωργόνη όμως έχει και τα δικά της μυστικά, τα οποία αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ. Είναι ερωτευμένη, αλλά δεν σκέφτεται το γάμο και τα παιδιά, λατρεύει τη μουσική, τραγουδάει υπέροχα και παίζει κιθάρα, ενώ είναι και άριστη μαγείρισσα. Κατά τα άλλα, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ανατροπές που θα συμβούν στην παρέα της «Φεγγαρόπετρας». Ίσως και στο δικό της γάμο με τον Νικόλα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο πονηρός... όφις θα εισβάλει στη ζωή της. Άλλωστε, στα «Μυστικά της Εδέμ» τίποτα δεν είναι απίθανο!

Είσαι τόσο αθόρυβη και ήρεμη όσο η Δάφνη που υποδύεσαι στα «Μυστικά της Εδέμ»;

«Ναι. Είμαι πολύ ήρεμη στη ζωή μου. Οι ταχυκαρδίες και οι υστερίες δεν μου ταιριάζουν (Γέλια.)».

Η Δάφνη συγχώρησε μια πολύ μεγάλη απιστία όταν ο Νικόλας την άφησε με το νυφικό στην εκκλησία και παντρεύτηκε τη φίλη τους, την Εύα...

«Τρομερό χαστούκι. Εγώ δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω ούτε μια μικρότερη απιστία του αγαπημένου μου. Θεωρώ ότι, όταν δέχεσαι μια απιστία, εκεί που οι δύο άνθρωποι είναι ίσοι ο ένας απέναντι στον άλλο, αυτός που κάνει το βήμα να συγχωρήσει είναι σαν να κάνει ένα βήμα πίσω. Εγώ λοιπόν είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω να νιώθω ότι είμαι δεύτερη σε μια σχέση. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την κοινή μας ζωή».

Πώς θα αντιδρούσες;

«Όχι με υστερία. Θα πληγωνόμουν πάρα πολύ και θα έφευγα. Ακόμα κι αν το συναίσθημα είναι πολύ έντονο, είμαι από τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να το πολεμήσουν. Θα βάλω τη λογική μπροστά, αν ξέρω ότι το να συνεχίσω θα μου κάνει κακό. Πιστεύω ότι στη ζωή ήρθαμε για να ευτυχίσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας και να ταλαιπωρούμαστε».

Η Δάφνη έχει μια παρέα κολλητών φίλων. Στη ζωή σου έχεις τόσο καλούς φίλους;

«Δεν έχω μεγάλη παρέα που να είμαστε όλοι κολλητοί μεταξύ μας, αλλά έχω μεμονωμένες φιλίες. Θεωρώ ότι είμαι από τις τυχερές, γιατί έχω φίλους και φίλες αλλά και μια μεγάλη οικογένεια, που είμαστε πολύ δεμένοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, θα μπει ένας «όφις» στη σχέση της Δάφνης και του Νικόλα. Ότι θα του την κάνεις, Δαφνούλα....

«Δεν το πιστεύω! Λες να συμβεί; Αν και ό,τι δώσεις, παίρνεις στη ζωή. Το σύμπαν είναι δίκαιο. Από την άλλη, η Δάφνη τον συγχώρησε, έκανε την επιλογή της και είναι ευτυχισμένη. Τη Δάφνη δεν την έχουμε δει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, να παθιάζεται. Θα μου φαινόταν περίεργο να έρθει ξαφνικά ένας παθιασμένος έρωτας για εκείνη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ειδικά στα "Μυστικά της Εδέμ", που οι ανατροπές είναι καταιγιστικές».

Προτιμάς το ερωτικό πάθος στη ζωή σου ή την ήρεμη αγάπη;

«Συνήθως είμαι της ήρεμης αγάπης, της δημιουργικής, του σεβασμού. Τα πάθη τα αφήνω για τους άλλους. Μου έχει συμβεί να ακολουθήσω το πάθος μου, αλλά δεν μου βγήκε σε καλό. (Γέλια.) Ως άνθρωπος πατάω πολύ γερά στα πόδια μου, γι’ αυτό και προτιμώ κάτι πιο ήρεμο».

Στη σειρά είσαι παντρεμένη με τον Νικόλα, είστε ευτυχισμένοι και έχετε και παιδάκι. Εσύ έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου;

«Ναι, τον έχω βρει εδώ και καιρό. Μάλιστα, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία, γιατί είναι και ηθοποιός. Είμαστε πολύ καλά. Το παιδάκι όμως είναι ακόμα μακριά».

Δεν έχει χτυπήσει ακόμα το βιολογικό σου ρολόι, να γίνεις μητέρα;

«Όχι. Έχω ανιψάκια από τις αδερφές μου, τα οποία λατρεύω. Τη Χρυσαυγή, που είναι 2,5 ετών και την έχω βαφτίσει κιόλας, τον Δημητράκη, που είναι 4, και τη Μαρίνα, που είναι 10 χρόνων. Κι ένα μωράκι στο πλατό. Με κυνηγάνε τα παιδάκια και όλοι μου λένε "πόσο σας πάει ο ρόλος της μητέρας". Όμως, δεν έχω προλάβει να θελήσω ένα δικό μου, γιατί πάντα έχω παιδάκια γύρω μου και δίνω την αγάπη μου σ’ αυτά».

Ποια είναι τα στοιχεία που έχει ο αγαπημένος σου και τον κάνουν μοναδικό για σένα;

«Είναι προστατευτικός, ήρεμος, γλυκός, έξυπνος, αισιόδοξος, δημιουργικός και έχει χιούμορ. Ταιριάζει πολύ με τον Νικόλα».

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε μέσα από τα «Μυστικά της Εδέμ». Όμως, έχεις παίξει στο Εθνικό Θέατρο ? και μάλιστα στο «Μιζερέρε» υποδύθηκες μια χορεύτρια σε καμπαρέ. Θεατρικούς ρόλους στους οποίους δεν έμοιαζες καθόλου με την ευαίσθητη Δάφνη. Πώς νιώθεις τώρα που σε γνωρίζουν όλοι στο δρόμο;

«Πολύ όμορφα. Είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος μας αγαπάει μέσα από αυτήν τη δουλειά. Για όλες τις δουλειές μου είμαι υπερήφανη. Ό,τι κάνω το αγαπάω πολύ».

Η Δάφνη, όπως έχει πει, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Μια ευτυχισμένη ζωή με τον Νικόλα. Το δικό σου μεγάλο όνειρο ποιο είναι;

«Θέλω να αγαπιέμαι και να αγαπάω. Να είμαι καλά με τους ανθρώπους που αγαπάω».

Έχω την αίσθηση ότι είσαι ευτυχισμένη. Θέλεις κάτι άλλο να σου συμβεί;

«Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη με αυτά που έχω και ανυπομονώ γι’ αυτά που θα έρθουν. Κι επειδή είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι θα είναι τα καλύτερα».

Μάλλον εσύ, αντίθετα με τη Δάφνη, δεν έχεις βιώσει μεγάλες απογοητεύσεις...

«Η αλήθεια είναι ότι πράγματι δεν έχω βιώσει μεγάλες απογοητεύσεις και απώλειες. Ίσως επειδή, ναι μεν είμαι ανοικτή με τους ανθρώπους, αλλά και επιφυλακτική. Αν δω ότι κάτι δεν πάει καλά, φεύγω από μόνη μου πριν πληγωθώ. Έχω έναν τρόπο να προστατεύω τον εαυτό μου. Αν δω ότι κάτι διαταράσσει την εσωτερική μου ισορροπία, το βγάζω από τη ζωή μου. Μόνο η Δάφνη πετάει στα σύννεφα. Η Γεωργία πατάει γερά στη γη και όταν πρέπει, γυρίζει σελίδα».

Αν και χαμηλών τόνων, είσαι και τολμηρή. Έμαθα ότι θέλεις να ταξιδέψεις με τροχόσπιτο σε όλη την Ευρώπη;

«Ναι. Μ’ αρέσει η ηρεμία στη ζωή μου, αλλά όχι να βαλτώνω. Θέλω να κάνω καινούργια πράγματα, γιατί βαριέμαι εύκολα. Δεν μπορώ τη ρουτίνα. Μ’ αρέσει η ποικιλία και νομίζω ότι ένα ταξίδι με τροχόσπιτο σε όλη την Ευρώπη θα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία».

Η Δάφνη θα συγχωρήσει και πάλι τον αδερφό της, τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης), όταν θα μάθει ότι κορόιδεψε για άλλη μια φορά τους πάντες και έχει κλέψει τους πίνακες;

«Πιστεύω πως αρχικά θα ?φρικάρει?, αλλά επειδή είναι αδερφός της και τον έχει ξανασυγχωρήσει και τον δικαιολογεί, θα τον συγχωρήσει για άλλη μια φορά».

Η Δάφνη φόρεσε τελικά το νυφικό. Εσύ έχεις ονειρευτεί όπως όλα τα κορίτσια να παντρευτείς;

«Όχι και όλα τα κορίτσια. Εγώ δεν το έχω ονειρευτεί καθόλου. Τι παραπάνω θα προσέφερε ο γάμος σε μια ωραία σχέση που κυλάει υπέροχα, με συντροφικότητα και αγάπη; Δεν ξέρω, ίσως η ιδέα του γάμου, με τη δέσμευση, με τρομάζει, γιατί είμαι Τοξοτίνα και δεν μπορώ καθόλου την καταπίεση».