Και πάλι ελεύθερος ο Τζορτζ Μάικλ

12.10.2010
Αφού πέρασε τέσσερις εβδομάδες πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο 47χρονος ποπ σταρ απολαμβάνει ξανά από χθες την ελευθερία του.

Αφού πέρασε τέσσερις εβδομάδες πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο 47χρονος ποπ σταρ απολαμβάνει ξανά από χθες την ελευθερία του.

Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) φυλακίστηκε στις 14 Σεπτεμβρίου αφού στη δίκη που ακολούθησε τη σύλληψή του τον περασμένο Ιούλιο του επιβλήθηκε ποινή οκτώ εβδομάδων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

"Είναι φανταστικά που είμαι πάλι ελεύθερος. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα", είπε φανερά ενθουσιασμένος ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) μιλώντας στους δημοσιογράφους που είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση εκτός από τον Μάικλ, ο οποίος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συγκινητική συμπαράστασή του, στους δημοσιογράφους μίλησε και ο Κένι Γκος (Kenny Goss) ο επί χρόνια σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή.

Σημειώνουμε ότι μπορεί να βγήκε από τη φυλακή ο Μάικλ αλλά δεν θα μπορέσει να οδηγήσει ξανά για τα επόμενα πέντε χρόνια αφού του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα, ενώ πλήρωσε επίσης και πρόστιμο £1.365 (€2.117).

Έχοντας ουκ ολίγα "τραβήγματα" με τον νόμο στο... ενεργητικό του, ο Τζορτζ Μάικλ δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια καινούρια αρχή... Για να δούμε!

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα