Η απατημένη Σέριλ τραγούδησε άνευ βέρας

17.02.2010
"Ας παλέψουμε για την αγάπη αυτή" (Fight for this Love) τραγούδησε στα χθεσινοβραδινά "Brit Awards" η τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού "X- Factor" Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole). Όμως, όσον αφορά το γάμο της με τον αμυντικό της Τσέλσι Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 26χρονη τραγουδίστρια προτίμησε να πετάξει τη βέρα και να φύγει για το Λος Άντζελες.
"Ας παλέψουμε για την αγάπη αυτή" (Fight for this Love) τραγούδησε στα χθεσινοβραδινά "Brit Awards" η τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού "X- Factor" Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole). Όμως, όσον αφορά το γάμο της με τον αμυντικό της Τσέλσι Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 26χρονη τραγουδίστρια προτίμησε να πετάξει τη βέρα και να φύγει για το Λος Άντζελες.

Η ιστορία που εκτυλίσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες έχει ως εξής: μετά τον άπιστο Τζον Τέρι που πήρε συγχωροχάρτι για τις απιστίες του από την σύζυγό του Τόνι Πουλ (Τοni Poole), το μπαλάκι έπεσε στο σύζυγο της τραγουδίστριας Άσλεϊ Κόουλ.

Η Σέριλ βρέθηκε να πρέπει να αντιμετωπίσει δύο σκάνδαλα που αφορούν σε εξωσυζυγικές ατασθαλίες του αγαπημένου της Άσλεϊ. Κι ενώ η 26χρονη Σέριλ ως κριτής του βρετανικού "X- Factor" έχει υπάρξει δίκαιη και κάποιες φορές σκληρή, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Κόουλ πρέπει να βρει μεγάλο κουράγιο για να ξεπεράσει τα ξενοκοιτάγματα του συζύγου.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο Άσλεϊ Κόουλ φέρεται να απάτησε την Σέριλ με μια γραμματέα. Η γραμματέας (που θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία της) υποστηρίζει ότι ο Άγγλος αμυντικός την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την αποστολή της Τσέλσι και αφού ήπιαν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, αφού έβαλαν την τηλεόραση στη διαπασών, έκαναν τρέλες, παρόλο που ο Κόουλ είχε το άγχος μην μάθει κάτι η γυναικούλα του Σέριλ.

Σχεδόν ταυτόχρονα, το 28χρονο μοντέλο Σόνια Γουάιλντ (Sonia Wild) έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Sun" και αποκάλυψε ότι αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με τον άσσο της Τσέλσι μέσο κινητού. Ο Κόουλ δεν αρνήθηκε την ύπαρξη των φωτογραφιών υποστηρίζοντας πως όντως είχε τραβήξει αυτές τις φωτογραφίες, αλλά δεν είναι αυτός που τις έστειλε τις φωτογραφίες. Όπως υποστήριξε το εν λόγω καρτοκινητό το είχε χαρίσει σε φίλο του ξεχνώντας να διαγράψει τις γυμνές φωτογραφίες ενώ συμπληρώνοντας τόνισε:

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάρισα ένα τηλέφωνο που είχε τέτοιο υλικό στη μνήμη του. Νόμιζα ότι τις είχα διαγράψει τις φωτογραφίες.
Φαίνεται ότι έκανα λάθος καθώς κάποιος το είχε χρησιμοποιήσει και προσποιείτο πως ήμουν εγώ. Μου έρχεται να γελάσω αν δεν ήταν το πόδι μου που πονάει τόσο πολύ".

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν πριν από μήνες στο ξενοδοχείο "Hertfordshire" παραμονή επίσημου αγώνα της Εθνικής Αγγλίας στην οποιά παίζει ο σύζυγος της Κόουλ.

Η καψερή η Σέριλ που πρόσφατα έκανε τις πρώτες της κινήσεις για διεθνή καριέρα και στις ΗΠΑ, δεν είχε ιδέα για τα ξενοκοιτάγματα του συζύγου του. Μερικές ημέρες πριν τις ροζ αποκαλύψεις, η Κόουλ είχε παραδεχτεί στην "Daily Mirror" ότι είναι ακόμα φουλ ερωτευμένη με τον Άσλει και πως επιθυμεί να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα μωράκι μέσα στον επόμενο χρόνο.

Αμέσως μετά τα "Brit Awards", η Κόουλ πέταξε για το Λος Άντζελες όπουείχε προγραμματίσει να ηχογραφήσει άφθονο υλικό εδώ και ένα μήνα. Ο εκπρόσωπος της 26χρονης τραγουδίστριας ανέφερε πως εκείνη θα απουσιάσει για μια εβδομάδα και δεν έκανε κάποιο άλλο σχόλιο.

Φήμες θέλουν την Σέριλ Κόουλ να συναντιέται και με τη Βικτόρια Μπέκαμ στην διάρκεια του ταξιδιού της στο Λος Άντζελες, ζητώντας στήριξη και συμβουλές για τις απιστίες του συζύγου της. Η ίδια η Μπέκαμ είχε αντιμετωπίσει το σκάνδαλο για υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Ρεμπέκα Λους το 2004.