Τι τρέχει με το πρωινό του Mega;

22.01.2008
Το ότι από την πρώτη μέρα που συστάθηκε η νέα ομάδα του πρωινού του Μega πυκνά σύννεφα είχαν μαζευτεί πάνω από τα στούντιο όπου γυρίζεται ο «Όμορφος κόσμος» ήταν γνωστό.

Το ότι από την πρώτη μέρα που συστάθηκε η νέα ομάδα του πρωινού του Μega πυκνά σύννεφα είχαν μαζευτεί πάνω από τα στούντιο όπου γυρίζεται ο «Όμορφος κόσμος» ήταν γνωστό. Και ενώ οι φήμες για αλληλοσπαραγμό μεταξύ των βασικών συντελεστών της πρωινής εκπομπής διαψεύδονταν με την ταχύτητα του φωτός, σήμερα αποκαλύπτουμε ότι έσκασε σαν βόμβα στο Μεγάλο Κανάλι η παραίτηση από την αρχισυνταξία της έμπειρης Κατερίνας Μπούσιου, που είχε εννέα χρόνια την αρχισυνταξία εκπομπών του Νίκου Χατζηνικολάου.

Έγκυρες πηγές λένε, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή της πρώην αρχισυντάκτριας του πρωινού ήρθε έπειτα από τους συνεχείς διαξιφισμούς με τον παρουσιαστή, τις κόντρες τους αλλά και τις αλλεπάλληλες διαμάχες και τα κοντραρίσματά του με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής.

Αξίζει να πούμε ότι η Κατερίνα Μπούσιου συνεχίζει να εργάζεται στο Μεγάλο Κανάλι, εντοπίζοντας το πρόβλημα μόνο στη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Σύμφωνα μάλιστα με φήμες, ο παρουσιαστής τα έχει βάλει ακόμη και με τη μαγείρισσα Μαρία Λόη, γι αυτό και εκείνη προτίμησε να επικαλεστεί προγραμματισμένο ταξίδι στη Νέα Υόρκη στη μέση της σεζόν.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι υπάρχει μεγάλη αναταραχή και κατήφεια στο δημοσιογραφικό τμήμα της εκπομπής, αφού φοβούνται απολύσεις και έχουν αρχίσει να ακούγονται νέα πρόσωπα για ένταξη στον πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό στην πρωινή εκπομπή μόνο σε «Όμορφο κόσμο» δεν παραπέμπει! Και αυτό γιατί μέχρι να φέρει ο Αρναούτογλου και πάλι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή δεν θα ησυχάσει!

Δ.Μ.