Σιένα Μίλερ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη"

23.02.2010
Η 28χρονη ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά σχετικά με την πρόσφατη επανασύνδεσή της με τον Τζουντ Λο (Jude Law).


Η 28χρονη ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά σχετικά με την πρόσφατη επανασύνδεσή της με τον Τζουντ Λο (Jude Law).

Η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, αναθέρμαναν τη σχέση τους αθόρυβα πριν από τρεις μήνες περίπου, την περίοδο που και οι δύο πρωταγωνιστούσαν σε ξεχωριστές θεατρικές παραγωγές στο Μπρόντγουεϊ.

Αφού είχε αρχικά αρνηθεί το ειδύλλιο, η Μίλερ τελικά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Λο λέγοντας: "Είμαι τόσο ευτυχισμένη!".

Η αφορμή δόθηκε στην επίδειξη μόδας της φίρμας "Twenty8Twelve" που η υπογράφει η ίδια μαζί με την αδελφή της, Σαβάνα Μίλερ (Savannah Miller). Εκεί, η Σιένα αστειεύτηκε για τον αγαπημένο της, δηλώνοντας ότι είναι "υπέροχος".

Συγκεκριμένα, όπως είπε στη "Daily Mirror": "Θα πάνε όλα πολύ καλά. Είμαι πραγματικά τόσο ευτυχισμένη, είναι υπέροχος".

Βέβαια, ο ίδιος ο Τζουντ δεν ήταν παρών στην επίδειξη για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2010 της καλής του που έγινε στο "Temple Place" του Λονδίνου, χθες, αφού αυτές τις μέρες βρίσκεται στην μακρινή Ιαπωνία για την προώθηση της ταινίας του "Σέρλοκ Χολμς".

Η Μίλερ και ο Λο άρχισαν να βγαίνουν μαζί ξανά τον περασμένο Δεκέμβριο. Πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί στα Μπαρμπάντος και από τη στιγμή που γύρισαν στη Βρετανία, είναι αχώριστοι.

Η Σιένα, μάλιστα, ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του Τζουντ στο Λονδίνο, όπου ζούσαν μαζί τον καιρό που ήταν ζευγάρι πριν από χρόνια.

Η δημόσια εκδήλωση χαράς της Μίλερ όμως, μπορεί να μην ενθουσιάσει τον καλό της, ο οποίος στο παρελθόν της είχε απαγορεύσει να συζητάει για εκείνον σε συνεντεύξεις.

Συγκεκριμένα, εκείνη είχε δηλώσει πέρσι: "Είναι επικίνδυνο να αναφέρω κάτι σχετικό. Μίλησα για εκείνον σε μια συνέντευξη πριν από λίγο καιρό, λέγοντας ότι ακόμη τον αγαπώ και εκείνος μου ζήτησε να σταματήσω να μιλάω για αυτό".

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2003 έως τον Νοέμβριο του 2005.

Ο Λο της είχε κάνει πρόταση γάμου την ημέρα των Χριστουγέννων του 2004. Τρεις μήνες αργότερα όμως, την απάτησε με την πρώην νταντά των παιδιών του, Ντέιζι Ράιτ (Daisy Wright).

Ο 37χρονος ηθοποιός, ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη σχέση αυτή τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου και το ζευγάρι προσπάθησε να γεφυρώσει τις διαφορές του. Δεν τα κατάφεραν όμως και στο τέλος του χρόνου χώρισαν οριστικά.

Στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν είχαν και οι δύο άλλες σχέσεις.

Το όνομα της Μίλερ συνδέθηκε με τον Ουαλό ηθοποιό Ρις Ιφανς (Rhys Ifans), τον μουσικό Τζέιμι Μπουρκ (Jamie Burke), τον Χάιντεν Κρίστενσεν (Hayden Christensen) και πιο πρόσφατα τον DJ Τζορτζ Μπάρκερ (George Barker).

Το 2008, η αποκάλυψή της σχέσης της με τον Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty) πατέρα τεσσάρων παιδιών, έβαλε φωτιά στις ταμπλόιντ εφημερίδες. Η ίδια είχε παραδεχτεί τα εξής: "Η κατάσταση στην οποία βρέθηκα δεν ήταν ιδανική, αλλά συνέβη και αν μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω και να φανώ πιο υπεύθυνη, θα το έκανα. Προφανώς τώρα δεν φαίνομαι και πολύ καλό κορίτσι".

Και παρόλο που τον ίδιο καιρό ο Τζουντ δεν είχε κανέναν σοβαρό δεσμό, κατέληξε με ακόμη ένα παιδί, ύστερα από μια σύντομη σχέση με το μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke). Το τέταρτο παιδί του, η μικρή Σοφία (Sophia) γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο.