Τα ρούχα αρρώστησαν τη Lady Gaga

10.03.2010
Μπορεί να έχει κάνει μόδα το περίεργο ντύσιμο με ρούχα και παπούτσια φτιαγμένα από τα πιο παράξενα υλικά, όμως το φετίχ της αυτό κόντεψε να την στείλει στον άλλο κόσμο. Ο λόγος για την πάντα εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga που αναγκάστηκε να πετάξει τα ρούχα της άρον άρον σε μια πτήση από το Λονδίνο προς την Αμερική αφού τα πόδια της πρήστηκα και η ίδια έγινε μοβ από την ασφυξία.

Μπορεί να έχει κάνει μόδα το περίεργο ντύσιμο με ρούχα και παπούτσια φτιαγμένα από τα πιο παράξενα υλικά, όμως το φετίχ της αυτό κόντεψε να την στείλει στον άλλο κόσμο. Ο λόγος για την πάντα εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga που αναγκάστηκε να πετάξει τα ρούχα της άρον άρον σε μια πτήση από το Λονδίνο προς την Αμερική αφού τα πόδια της πρήστηκαν και η ίδια έγινε μοβ από την ασφυξία.

Όλα ξεκίνησαν με την επιβίβαση της Gaga σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου με σκοπό να ταξιδέψει προς τις ΗΠΑ. Η Στέφανι Τζερμανότα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ήταν ερμητικά τυλιγμένη με κιτρινόμαυρη ταινία ενώ φορούσε γιγάντια μπλε παπούτσια σχεδιασμένα από τον αδικοχαμένο σχεδιαστή και φίλο της Αλεξάντερ Μακ Κουίν (Alexander McQueen).

Δυστυχώς, αυτή της η αμφίεση ήταν τόσο άβολη που λίγο έλειψε να της προκαλέσει μια θανατηφόρα θρόμβωση των φλεβών. Η πανικόβλητη Gaga αφέθηκε στα χέρια του έμπειρου πληρώματος του αεροσκάφους που την βοήθησαν να αφαιρέσει τα ρούχα της πριν να είναι πολύ αργά.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Gaga υποστήριζε σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο σόου του Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross) ότι θα έφτανε στα άκρα αλλά ρούχα άνετα πάνω της δεν θα έβαζε:

"Προτιμώ να πεθάνω παρά να επιτρέψω να με δουν οι θαυμαστές μου χωρίς τα ψηλοτάκουνα που συνηθίζω να φοράω. Ποτέ δεν θα απαρνιόμουν τις περούκες και τα καπέλα μου", επέμενε η Gaga.

Μια πηγή μέσα από την αεροπορική εταιρία ανέφερε σχετικά με το επεισόδιο:

"Η Gaga κινδύνεψε πραγματικά να χάσει τη ζωή της και το πλήρωμα τη συμβούλεψε να βγάλει τα περίεργα ρούχα της. Αλλά αυτό που φορούσε ήταν τόσο δύσκολο στο να αφαιρεθεί, που χρειάστηκε βοήθεια για να αλλάξει. Ειδικά για τα μπλε ψηλοτάκουνα σχεδιασμένα από τον Μακ Κουίν, πάλευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να της τα αφαιρέσουν αφού τα φορούσε στην μνήμη του".

Με την ίδια πτήση ταξίδευαν κι άλλοι επώνυμοι ,όπως ο βρετανός τραγουδιστής Λίαμ Γκάλαγκερ, αλλά και ο ράπερ P DIDDY.

Πάντως, η Gaga έχει την αγάπη των θαυμαστών της και για το λόγο αυτό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ένας από αυτούς έκανε το σχέδιό της χρησιμοποιώντας όχι μπογιές αλλά ζάχαρη. Πατήστε το play και δείτε την Gaga φτιαγμένη από ζάχαρη: