Kαι στο σπίτι μαζί

22.03.2010
Τα τελευταία τρία χρόνια ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Η Ιωάννα Παππά και ο νεαρός ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.

Από τον Γιάννη Αθανασίου

Τα τελευταία τρία χρόνια ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Η Ιωάννα Παππά και ο νεαρός ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. Αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, αλλά και πολύ αγαπημένοι αποφάσισαν εδώ και λίγους μήνες να δοκιμάσουν τη σχέση τους ζώντας κάτω από την ίδια στέγη.

Λάτρεις του κέντρου και οι δύο, επέλεξαν να μείνουν στα Εξάρχεια, ενώ συχνά οι κάτοικοι της περιοχής τους βλέπουν στα καφέ και τα μπαρ της ιστορικής πλατείας αλλά και σε κεντρικά σημεία του Κολωνακίου. Και μπορεί την τελευταία τριετία να ζουν το δικό τους μεγάλο έρωτα, παρ’ όλα αυτά και οι δύο δηλώνουν στους κοινούς τους φίλους και γνωστούς ότι είναι ενάντια του γάμου.

Έτσι, απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, αλλά και την κοινή τους πορεία στο Θέατρο «Αλίκη», σε διαφορετικές βέβαια παραστάσεις. Η Ιωάννα Παππά πρωταγωνιστεί στη «Δωδέκατη νύχτα» και ο Όμηρος Πουλάκης στο «Τι είδε ο μπάτλερ;», έργα που έχει σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μοσχόπουλος.