Πρεμιέρα με τα παιδιά

31.03.2010
Καιρό τώρα αναζητούσε το κατάλληλο concept προκειμένου να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Και το βρήκε χάρη στη μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά.

Καιρό τώρα αναζητούσε το κατάλληλο concept προκειμένου να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Και το βρήκε χάρη στη μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα που θα τη φέρει ξανά μπροστά από τις κάμερες, καθώς σκοπεύει να παρουσιάσει κάτι που γνωρίζει πολύ καλά. Ένα special πρόγραμμα που σκοπό έχει να συγκεντρώσει χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Εδώ και καιρό ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Γιαννόπουλος συζητούσε με τους υπεύθυνους του Alpha για ένα project που θα ενισχύσει το σωματείο. Η Ρούλα, όταν ενημερώθηκε για τις συζητήσεις, δεν έμεινε αμέτοχη. Όλοι γνωρίζουν τη μεγάλη αγάπη που έχει για τα παιδιά, πόσο μάλλον για αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Έτσι, πρότεινε να γίνει ένας μίνι τηλεμαραθώνιος, που στόχο θα έχει τη συγκέντρωση ενός σεβαστού χρηματικού ποσού. Με παράδοση στους τηλεμαραθωνίους του Mega, η Ρούλα είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την παρουσίαση ενός τέτοιου προγράμματος. Έτσι, το πρώτο πλάνο θέλει τη λαμπερή βραδιά να διοργανώνεται στις 11 Μαΐου στο «Αθηνών Αρένα». Μάλιστα, η Ρούλα έχει ήδη έρθει σε επαφές με λαμπερά πρόσωπα, όπως ο κολλητός της Πέτρος Φιλιππίδης, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος.

Στο κανάλι της Κάντζας υπάρχει ήδη η σχετική κινητοποίηση. Άλλωστε, οι Γερμανοί του RTL είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά θέματα, όπως αποδείχθηκε και από τον πρώτο τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε στη Γερμανία για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Αϊτής, όπου συγκεντρώθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.