Και 2ο κοριτσάκι περιμένει η Κλόντια Σίφερ

24.03.2010
Μόλις έγινε γνωστό ότι το τρίτο παιδί του διάσημου μοντέλου και του σκηνοθέτη συζύγου της Μάθιου Βον (Matthew Vaughn) θα είναι κορίτσι.



Μόλις έγινε γνωστό ότι το τρίτο παιδί του διάσημου μοντέλου και του σκηνοθέτη συζύγου της Μάθιου Βον (Matthew Vaughn) θα είναι κορίτσι.

Και πως το γιορτάζει η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer); Με ένα τεράστιο ποτήρι μπύρα.

"Έχω λιγούρες όπως οι περισσότερες έγκυες, αλλά μου αρέσει να πίνω μπύρα. Χωρίς αλκοόλ φυσικά", ομολογεί το 39χρονο σούπερ μόντελ.

Το κοριτσάκι -που αναμένεται τον Μάιο- θα συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού που έχουν ήδη δύο μεγαλύτερα παιδιά, τον 7χρονο Κασπάρ (Caspar) και την 5χρονη Κλεμεντίν (Clementine).

Η Κλόντια Σίφερ μίλησε ακόμη και για το ότι μείωσε αρκετά τη δουλειά της μετά τον γάμο και το πρώτο της παιδί το 2002: "Είχα συνηθίσει να δουλεύω κάθε μέρα και να ταξιδεύω διαρκώς σε όλο τον κόσμο. Δούλευα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα, όμως, ότι αυτό ήταν πιο σημαντικό και δούλευα μόνο τις καθημερινές. Όταν έκανα παιδιά, έγινα ακόμη πιο προσεκτική. Η δουλειά του μοντέλου είναι καλή γιατί μπορεί να είσαι μια μέρα εδώ, δυο μέρες εκεί... δεν λείπεις για μεγάλο χρονικό διάστημα".

Η Σίφερ λέει ότι "λατρεύει να είναι έγκυος".

Και εξηγεί: "Μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε θέλεις. Δεν νιώθεις τύψεις. Εγώ, ένιωθα μεγάλες τύψεις αν μια μέρα δεν δούλευα. Και η αλήθεια είναι ότι μου έχουν συμβεί αρκετά παράξενα πράγματα. Πριν μείνω έγκυος, πρόσεχα πάντα το βάρος μου. Είχα προσωπικό γυμναστή, δεν έτρωγα τίποτα γλυκό.

"Όταν έμεινα έγκυος όμως, και ειδικά την περίοδο του θηλασμού, το κατάλαβα... Μπορούσα να τρώω ό,τι ήθελα. Αν δεν έτρωγα αρκετά, έχανα βάρος".