Διάσημοι νονοί, επώνυμα βαφτιστήρια

02.04.2010
Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πασχαλινές τους διακοπές celebrity νονοί και νονές φρόντισαν να επισκεφτούν τα chic καταστήματα παιδικών, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τα βαφτιστήρια τους, παιδιά των επίσης celebrity κουμπάρων τους.

Από τον ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πασχαλινές τους διακοπές celebrity νονοί και νονές φρόντισαν να επισκεφτούν τα chic καταστήματα παιδικών, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τα βαφτιστήρια τους, παιδιά των επίσης celebrity κουμπάρων τους. Στις πρώτες επιλογές τους λουστρίνια γνωστών οίκων, χειροποίητες λαμπάδες και οι νέες κολεξιόν ανοιξιάτικων μπουφάν στα must παστέλ χρώματα, ροζ - γαλάζιο. Κάποια δώρα βέβαια ίσως απλώς σταλούν, καθώς η καλή κουμπαριά θέλει πολύ κόπο και χρόνο για να στεριώσει.

Μελίνα Νικολαΐδη
Την πιο πρωτότυπη λαμπάδα, τα καλύτερα παπούτσια και τα πιο trendy ρούχα φροντίζει να έχει κάθε Πάσχα ο Κώστας Καπετανίδης για τη βαφτιστήρα του. Ο γνωστός σκηνοθέτης βιντεοκλίπ και πλέον και κριτής του «Greek Idol» είναι «κολλητός» φίλος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και έχει ζήσει το ζευγάρι από την αρχή της γνωριμίας του, πριν από αρκετά χρόνια. Η μικρή Μελίνα έχει μεγάλη αδυναμία στο νονό της και τώρα που έχει μεγαλώσει φροντίζει και αυτή να του έχει ένα δωράκι όταν την επισκέπτεται το Πάσχα.

Φαίδρα-Θεοδώρα Μαρασλή
Για άλλη μια χρονιά η Άννα Δρούζα φρόντισε ώστε η βαφτιστήρα της να πάρει τη λαμπάδα της, το αβγό της και τα πρώτα ανοιξιάτικα ρούχα. Η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με την κουμπάρα της Βάνα Μπάρμπα. Η όποια κόντρα στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε πριν από τη βάφτιση. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι τη μικρή Φαίδρα-Θεοδώρα θα βάφτιζε η Ζωή Λάσκαρη, στην πορεία όμως η κουμπαριά χάλασε και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Ισμήνη Αϊβάζη
Δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση της κορούλας του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου. Το ζευγάρι θεώρησε μεγάλη τιμή να βαφτίσει την κόρη τους η Ζωή Λάσκαρη, όπως κι έγινε. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου έγινε πνευματική μαμά της Ισμήνης τον περασμένο Σεπτέμβριο στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Κερατέα. Βέβαια, η μικρή δεν περιμένει δώρα μόνο από τη Ζωή, καθώς νονοί της είναι επίσης η αδερφή του Γιάννη Αϊβάζη αλλά και μια παιδική φίλη της Μαρίας.

Μαριτίνα Ντενίση
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει φέτος, τις προηγούμενες χρονιές όμως η κόρη της Μιμής Ντενίση έπαιρνε τα δώρα της χωρίς να την επισκεφτεί η νονά της Ρούλα Κορομηλά. Οι πάλαι ποτέ «κολλητές» λέγεται πως τα έχουν «τσουγκρίσει» εδώ και κάποια χρόνια, αν και δεν αποκλείεται και να τα έχουν βρει off camera. Νονός της Μαριτίνας είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Βαρβέρης, με τον οποίο η Μιμή Ντενίση διατηρεί άριστες σχέσεις.

Αλέξανδρος Χατζηνικολάου
Χρόνια φίλοι ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Πέτρο Κωστόπουλο επισφράγισαν πρόσφατα τη μακρόχρονη σχέση τους με μια κουμπαριά. Τον περασμένο Νοέμβριο ο εκδότης μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τις κόρες τους Αμαλία και Αλεξάνδρα έγιναν ανάδοχοι του τρίτου γιου του Νίκου Χατζηνικολάου, Αλέξανδρου. Μετά τη βάφτιση στην Παναγίτσα της Κηφισιάς ακολούθησε δεξίωση στο «Ekali Club», όπου σύσσωμη η αθηναϊκή ελίτ έδωσε το «παρών». Ο Πέτρος Κωστόπουλος βλέπει πολύ συχνά το βαφτιστήρι του, καθώς μαζί με τη σύζυγό του κάνουν παρέα με τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστυ Τσολακάκη.

Αλέξανδρος Βασιλειάδης
Η Έλλη Κοκκίνου δίνει μεγάλη βαρύτητα στη φιλία. Έτσι, για νονούς του μονάκριβου γιου της, του Αλέξανδρου, επέλεξε δύο πρόσωπα με τα οποία συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για τον αρχισυντάκτη του «Μες στην καλή χαρά» Παύλο Σταματόπουλο και την πολύ καλή ηθοποιό Τζένη Μπότση. Και οι δύο επώνυμοι νονοί επισκέπτονται πολύ τακτικά το μικρό Αλέξανδρο, ο οποίος βαφτίστηκε τον προηγούμενο Σεπτέβριο στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο «Island». Μπορεί η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης να αποφάσισαν πριν από λίγες μέρες να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο οι νονοί του παιδιού τους διατηρούν άριστες σχέσεις και με τους δύο και λέγεται πως ήταν μεταξύ των προσώπων που προσπάθησαν να τους μεταπείσουν για το χωρισμό.

Νικόλας Ευαγγελάτος
Πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια τα ζεύγη Τατιάνας Στεφανίδου - Νίκου Ευαγγελάτου και Μάκη Σεργιάτου - Αλεξάνδρας Καπελετζή έχουν επισφραγίσει τη φιλία τους με μια κουμπαριά. Ο γνωστός διαφημιστής και η σύζυγός του έχουν βαφτίσει το γιο του Νίκου και της Τατιάνας, Νικόλα. Βέβαια, δεν περιμένουν Πάσχα και Χριστούγεννα για να δουν το βαφτιστήρι τους, καθώς έχουν τακτικότατες επαφές. Είναι τόσο μεγάλο το δέσιμο των δύο οικογενειών, που για αρκετά χρόνια η Αλεξάνδρα Καπελετζή ακολουθούσε τον Νίκο Ευαγγελάτο στις κατά καιρούς τηλεοπτικές «στέγες» που επέλεγε (Tempo, Alpha, ΑΝΤ1).

Άγγελος-Ιωάννης Λάτσιος
Όλοι γνωρίζουν τη μεγάλη αδυναμία που έχει η Νατάσσα Θεοδωρίδου στο μεγάλο γιο της κουμπάρας της, Ελένης Μενεγάκη. Ο Άγγελος-Ιωάννης βλέπει πολύ συχνά τη νονά του, καθώς αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα η γνωστή τραγουδίστρια συναντιέται με τη μαμά του. «Κολλητές» εδώ και πολλά χρόνια, Νατάσσα και Ελένη, όχι μόνο δεν έχουν τσακωθεί ποτέ, αλλά πάντα στηρίζουν η μία την άλλη στα δύσκολα. Νονός του Άγγελου-Ιωάννη είναι και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Ανδρέας Φουστάνος, με τον οποίο επίσης τόσο η Ελένη όσο και ο Γιάννης Λάτσιος διατηρούν άριστες σχέσεις.

Αναστασία Ρουβά
Πραγματική λατρεία έχει στη βαφτιστήρα της η Μανουέλα Παυλίδου. Από την πρώτη στιγμή που ο Σάκης και η Κάτια έμαθαν πως θα γίνουν γονείς είχαν αποφασίσει και τη νονά. Η Μανουέλα Παυλίδου είναι εδώ και πολλά χρόνια η πιο στενή συνεργάτισσα του Σάκη και, φυσικά, ο ποπ σταρ την εμπιστεύεται απόλυτα. Η βάφτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα στην Καλλιτεχνούπολη σε πολύ στενό κύκλο, καθώς τα προσκλητήρια δεν ξεπερνούσαν τα 50. Λέγεται πως η απόφαση του Σάκη και της Κάτιας να διαθέσουν τα έσοδα των φωτογραφιών σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ήταν πρόταση της νονάς, που διακρίνεται για την ευαισθησία της.