Ο Μελ Γκίμπσον χώρισε τη Ρωσίδα

15.04.2010
Μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός και η Ρωσίδα σύντροφός του φαίνεται ότι έδωσαν τέλος στη σχέση τους.


Μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός και η Ρωσίδα σύντροφός του φαίνεται ότι έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε αμερικανικά περιοδικά, ο Μέλ Γκίμπσον (Mel Gibson) και η κατά 15 χρόνια νεότερή του Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) απομακρύνθηκαν επικίνδυνα μετά τη γέννηση της Λουτσία (Lucia) και δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε.

"Δουλεύουν πολύ και οι δύο και ταυτόχρονα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το παιδί τους. Είναι ακόμη φίλοι και θέλουν να μεγαλώσουν τη Λουτσία μαζί", αποκάλυψε ένας στενός τους φίλος στο περιοδικό "People".

Όμως, σύμφωνα με πηγές του "National Enquirer" ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο φιλικός: λέγεται ότι ο Γκίμπσον παράτησε την Γκριγκορίεβα ύστερα από έναν μεγάλο καυγά όπου εκείνη τον κατηγόρησε ότι την απατά και ότι καθυστερεί να την παντρευτεί, όπως είχε υποσχεθεί. Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να της συγχωρήσει το ότι το Πάσχα εκείνη δεν έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της εκκλησίας που έχτισε ο ίδιος κοντά στο Μαλιμπού.

Παρά το ότι είχαν μαζί ένα μωρό, οι δυο τους είχαν διατηρήσει τα ξεχωριστά τους σπίτια. Εκείνος έμενε στο οικογενειακό σπίτι στο Μαλιμπού και εκείνη στο Σέρμαν Όουκς, ένα προάστιο του Λος Άντζελες.

Τα νέα για τον χωρισμό του ζευγαριού έρχονται περίπου έναν χρόνο μετά την αρχική αποκάλυψη της σχέσης τους, που οδήγησε τη Ρόμπιν (Robyn) -την επί 29 χρόνια σύζυγος του Γκίμπσον και μητέρα των υπόλοιπων επτά παιδιών του- να ζητήσει διαζύγιο.

Ο Μελ και η Οκσάνα είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του θρίλερ "Στην άκρη του νήματος" και η σχέση τους γνωστοποιήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών τους σε παραλία της Κόστα Ρίκα. Εκτός από τη μικρή Λουτσία, η Γκριγκορίεβα έχει ακόμη ένα παιδί με τον πρώην της και πρώην "Τζέιμς Μποντ", Τίμοθι Ντάλτον (Timothy Dalton), τον 12χρονο Αλεξάντερ (Alexander).

Μόλις τον Ιανουάριο, ως περήφανος σύντροφος και πατέρας, καμάρωνε σε τηλεοπτική συνέντευξη: "Ευτυχώς, η μικρή μοιάζει περισσότερο στη μητέρα της και είναι ένας άγγελος. Όσο για τη μητέρα της, φαίνεται ότι είναι μια υπέροχη μαμά".

Ο Γκίμπσον είναι ένας από τους πιο πλούσιους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, ενώ το διαζύγιό του υπολογίζεται ότι του κόστισε το μισό της περιουσίας του που φτάνει τα £300 εκατομμύρια (περίπου €350 εκατομμύρια). Ταυτόχρονα, ο οξύθυμος χαρακτήρας του και τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ, τον έχουν φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με τον νόμο, αλλά και με την κρίση του κόσμου.