Με γλωσσόφαγαν

12.02.2008
Το τηλέφωνό του και η πόρτα του δωματίου του χτυπούσαν διαρκώς από ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως μάθαμε, όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Το τηλέφωνό του και η πόρτα του δωματίου του χτυπούσαν διαρκώς από ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως μάθαμε, όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μόλις έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως τον «μάτιασαν», λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, με το σίριαλ «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» και το θεατρικό έργο «Μπακαλόγατος».

Η αλήθεια είναι πως πολλοί συνάδελφοί του θα ήθελαν να έχουν την επιτυχία του, αφού επί είκοσι χρόνια σημειώνει συνεχώς τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Έπειτα από πολλές προσπάθειες καταφέραμε τελικά να μιλήσουμε μαζί του λίγο αφότου είχε μεταφερθεί στο σπίτι του στο Ψυχικό, όπου πλέον θα δέχεται τη φροντίδα της συζύγου του Ελπίδας. Αφού του ευχηθήκαμε «περαστικά», τον ρωτήσαμε αν πιστεύει πως κάποιοι τον γλωσσόφαγαν. «Λέτε; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο.

Ίσως, τίποτα δεν αποκλείεται», ήταν η απάντησή του, με το γνωστό εύθυμο στυλ που τον διακρίνει, ενώ συμπλήρωσε πως για το ατύχημά του έφταιγε και αυτός που δεν πρόσεξε όσο θα έπρεπε, αφού το μυαλό του ήταν στο πώς θα προλάβει να φέρει εις πέρας τις πραγματικά πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σε λιγότερο από ένα μήνα μας διαβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στο σανίδι και στην παράσταση του Θεάτρου «Μουσούρη» όπου πρωταγωνιστεί ίσως στην πιο εμπορική παράσταση της σεζόν, αφού για να την παρακολουθήσει κάποιος πρέπει να έχει κλείσει εισιτήρια πολύ καιρό πριν. Περαστικά από όλους μας!