Χώρισε η Χάλι Μπέρι

03.05.2010
Είναι επίσημο: η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύντροφός της Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) δεν είναι πια μαζί.

Είναι επίσημο: η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύντροφός της Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) δεν είναι πια μαζί.

Ο ίδιος ο 34χρονος Γαλλοκαναδός επιβεβαίωσε τα νέα το Σάββατο: "Είμαι πολύ λυπημένος που πρέπει να πω ότι η Χάλι και εγώ αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Είναι και θα είναι πάντα ένας από τους πιο ιδιαίτερους και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να τρέφουμε μόνο αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον", έγραφε σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Ομπρί και η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) γνωρίστηκαν το 2006 σε μια φωτογράφιση του Βερσάτσε (Versace). Ακόμη και αφού γεννήθηκε η κόρη τους Νάλα (Nahla) τον Μάρτιο του 2008, δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

"Είμαστε ευλογημένοι με την πιο υπέροχη κόρη του κόσμου. Η ευτυχία και το καλό της είναι τα πιο σημαντικά πράγματα και για τους δυο μας. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", συνέχισε με εμφανή συγκίνηση ο Ομπρί ενώ δήλωσε ταυτόχρονα ότι δεν πρόκειται να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τις απίστευτες ανακρίβειες που ακούγονται στα μίντια σχετικά με τη συμφωνία που υποτίθεται ότι έχει κάνει το ζευγάρι για την κηδεμονία της Νάλα.

Εκπρόσωπος της Μπέρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται για ένα τόσο πρόσφατο γεγονός. "Η Μπέρι και ο Ομπρί χώρισαν πριν από αρκετό καιρό, αλλά παραμένουν στενοί φίλοι και αφοσιωμένοι γονείς στην κόρη τους", δήλωσε στο Usmagazine.com την Κυριακή.

Η Χάλι Μπέρι μετράει στο ενεργητικό της δύο γάμους ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Essence" τον Μάρτιο του 2009, δήλωνε σχετικά με την απόφασή της να μην παντρευτούν με τον Ομπρί: "Νιώθω περισσότερο παντρεμένη τώρα από όσο ένιωθα κατά τη διάρκεια των δύο πραγματικών γάμων μου. Ζούμε την αλήθεια του πράγματος και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε κομμάτι χαρτί".

Όταν όμως ρωτήθηκε στην ίδια συνέντευξη για το πόσο πιστεύει ότι θα κρατήσει η σχέση της, έδωσε μια πολύ αόριστη απάντηση: "Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω φανταστικά", είπε.

Φαίνεται πάντως, ότι η Χάλι έχει αποδεχτεί απόλυτα το γεγονός και η διάθεσή της είναι ιδιαίτερα καλή. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν γεμάτο κοινωνικές εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις, στις οποίες παρουσιάστηκε πολύ χαρούμενη και χαλαρή, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ζωή συνεχίζεται...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα