Τα σχέδια του Πέτρου Μπούτου

15.02.2008
Σαμπάνιες ανοίγει και φέτος ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το μεγάλο κανάλι παραμένει πρώτο και με διαφορά, όχι μόνο στην prime time ζώνη

Σαμπάνιες ανοίγει και φέτος ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το μεγάλο κανάλι παραμένει πρώτο και με διαφορά, όχι μόνο στην prime time ζώνη (21.00-24.00), αλλά και σε άλλες νευραλγικές ζώνες του προγράμματος, όπως το lead in του δελτίου ειδήσεων, με τη «Μαρία» να προπορεύεται (σ.σ.: όσο πλησιάζει η μεταμόρφωσή της σε όμορφη) κατά πολύ του «Έρωτα» (ΑΝΤ1), αλλά και της μεσημβρινής ζώνης, όπου ο σταθμός με επαναλήψεις blockbuster επιτυχιών («Δύο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου») όχι μόνο παίζει δυνατά στον ανταγωνισμό, αλλά πολλές φόρες έρχεται πρώτος.

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα στην πρωινή ζώνη μετά την προσθήκη στην ομάδα του «Όμορφου κόσμου» της Ευαγγελίας Αραβανή, πρώην Σταρ Ελλάς, και της Χριστιάνας Αριστοτέλους, πρώην Μις Κύπρος. Από την επόμενη εβδομάδα το κλίμα στην εκπομπή θα γίνει ακόμη πιο «παρεϊστικο» με την παρουσία δύο νέων αγοριών πολλά υποσχόμενων στο χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο Με τη σιγουριά, αλλά και την ευθύνη του πρώτου, ο Πέτρος Μπούτος ήδη ξεκίνησε να προετοιμάζει το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου, έχοντας περισσότερους από έναν άσους στο μανίκι του Ήδη ο Γιώργος Καπουτζίδης προετοιμάζει πυρετωδώς το σενάριο της νέας του κωμικής σειράς με βάση και πάλι μια παρέα, ενώ στο πρόγραμμα του σταθμού επανέρχεται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ. Επίσης, στο Mega έχουν ήδη εξασφαλίσει πολλά επιτυχημένα concepts του εξωτερικού και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και για κάποια ακόμη, τα οποία ωστόσο δεν ανακοινώνουν λόγω του έντονου ανταγωνισμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ