Φάνηκαν τα πλευρά της Πάρις Χίλτον

11.05.2010
Το νέο, εργένικο λουκ της διάσημης κληρονόμου δεν είναι και το καλύτερό της, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από τις τελευταίες φωτογραφίες, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα... κόκαλά της!

Το νέο, εργένικο λουκ της διάσημης κληρονόμου δεν είναι και το καλύτερό της, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από τις τελευταίες εικόνες, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα... κόκαλά της!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς την Παρασκευή, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) εμφανίστηκε τόσο αδυνατισμένη που έκανε πολλούς να ανησυχήσουν για την υγεία της. Στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της ασημένιας τουαλέτας που φορούσε μπορούσε κανείς να μετρήσει -στην κυριολεξία- τα κόκαλα του θώρακά της.

Από τις αρχές Απριλίου όταν ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της Νταγκ Ράινχαρτ (Doug Reinhardt), η 29χρονη κοσμική κληρονόμος μάλλον δεν τρώει καλά (!). Συνεχίζει να βγαίνει έξω, φυσικά, αλλά όπως φαίνεται το εστιατόριο δεν είναι η πρώτη της επιλογή. Πιθανότατα να έχει συνδυάσει αυτού του είδους τις εξόδους με κεριά, ένα μπουκάλι κρασί και ρομαντική μουσική, οπότε, τώρα πια, μέχρι που μπορεί να έχει κόψει και το φαγητό.

Η Πάρις δεν είναι η πρώτη διασημότητα που προκαλεί ανησυχία με την εμφάνισή της. Πρόσφατες φωτογραφίες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) έκαναν τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας της. Οι καμπύλες του σώματος αλλά και του προσώπου της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κάνοντας την έκφρασή της ιδιαίτερα σκληρή και το κορμί της τόσο λεπτοκαμωμένο που να φαντάζει εύθραυστο.
Λίγη προσοχή κορίτσια! Το αδύνατο λουκ δεν είναι πια της μόδας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα