Κ. Καραφώτης: "Είμαι ερωτευμένος, μα δεν παντρεύομαι"!

11.04.2008
Ο Κώστας Καραφώτης έχει βρει τον άγγελό του, που δεν είναι άλλος από την Κατερίνα Παπουτσάκη. Όμως, όπως μας δήλωσε κατ αποκλειστικότητα, δεν πρόκειται ακόμη να παντρευτεί. Γιατί να βιαστούν άλλωστε; Είναι ερωτευμένοι, περνάνε καλά και έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Ο Κώστας Καραφώτης έχει βρει τον άγγελό του, που δεν είναι άλλος από την Κατερίνα Παπουτσάκη. Όμως, όπως μας δήλωσε κατ αποκλειστικότητα, δεν πρόκειται ακόμη να παντρευτεί. Γιατί να βιαστούν άλλωστε; Είναι ερωτευμένοι, περνάνε καλά και έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους!

Ανάσταση στην πίστα στα «Αστέρια» θα κάνει ο νεαρός τραγουδιστής ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι «Οι άγγελοι», αφιερωμένο εξαιρετικά στο δικό του άγγελο, που του άλλαξε τη ζωή, την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα βρίσκεται στο πρώτο τραπέζι.

Ο έρωτας όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά ο Κώστας Καραφώτης τον τραγουδάει κιόλας, μόνο για εκείνη: «Ποιος είπε πως οι άγγελοι στη γη δεν κατεβαίνουν, ποιος είπε πως στον ουρανό μονάχα ότι πετούν, όσοι δεν ξέρουν ν αγαπούν δεν το καταλαβαίνουν πως άγγελοι κι εδώ στη γη πολλοί κυκλοφορούν». Είναι πραγματικά πολύ τυχερός τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά του. Η συνεργασία του με την Ειρήνη Μερκούρη και τον Κώστα Μαρτάκη στα «Αστέρια» είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί. Μας το είπε ο ίδιος στη φωτογράφηση που έκαναν για την αφίσα του μαγαζιού, όπου και οι τρεις τραγουδιστές δεν σταμάτησαν λεπτό να γελάνε και να κάνουν αστεία ο ένας στον άλλο, καθώς από τις πρόβες φαίνεται ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Ανάμεσα στα διαλείμματα της φωτογράφησης τον συναντήσαμε και καταφέραμε να μάθουμε από πρώτο χέρι τι γίνεται με το πιο hot ζευγάρι της showbiz. Ο άλλοτε «κουμπωμένος» Κώστας Καραφώτης μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ, όπως και η Ειρήνη Μερκούρη και ο Κώστας Μαρτάκης.

Και ευτυχισμένη προσωπική ζωή με την Κατερίνα Παπουτσάκη και νέο σχήμα με την Ειρήνη Μερκούρη και τον Κώστα Μαρτάκη. Όλα σου πάνε πολύ καλά

Κ.Κ.: «Υπέροχα. Χτύπα ξύλο. Δόξα τω Θεώ. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους».

Στην πρεμιέρα στα «Αστέρια», το Μ. Σάββατο, θα έχεις την αγαπημένη σου πρώτο τραπέζι πίστα. Ποιο τραγούδι θα της αφιερώσεις;

«Νομίζω ότι θα τη βάλω πολύ πιο πίσω, γιατί ελπίζω να είναι τίγκα το μαγαζί, που ούτε για εκείνη να μην υπάρχει θέση μπροστά. (Γέλια.) Θα της αφιερώσω το καινούργιο μου τραγούδι Οι άγγελοι».

Παντρεύεστε σύντομα;

«Όχι. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Περνάμε καλά και είμαστε ευτυχισμένοι».

Έχετε αρραβωνιαστεί; Τη ζήτησες επισήμως από τον πατέρα της, όπως ακούγεται;

«Όχι».

Σκέφτεσαι να το κάνεις;

«Όχι στο άμεσο μέλλον. Ξέρεις, γελάμε με όλα αυτά που γράφουν: Με γλυκά στο ένα χέρι και μια ανθοδέσμη στο άλλο πέρασε το κατώφλι του σπιτιού της Κατερίνας. Ιστορίες Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Δηλαδή, δεν έχεις γνωρίσει τους γονείς της Κατερίνας;

«Εννοείται ότι τους έχω γνωρίσει».

Αλλά ακόμα δεν την έχεις ζητήσει σε γάμο;

«Δεν κατάλαβα, γνωρίζεις τους γονείς της και γίνεται επίσημο;».

Συνήθως έτσι γίνεται

«Έτσι γινόταν παλιά. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Ετοιμάζεστε να συζήσετε;

«Όχι ακόμα. Είμαστε καλά και ευτυχισμένοι».

Παίξατε μαζί στο σίριαλ «Τα κορίτσια του μπαμπά». Θα ήθελες να κάνετε κάτι μαζί και στο θέατρο;

«Όχι, δεν έχω καμιά σχέση με την ηθοποιία. Στο σίριαλ τραγουδούσα, γι αυτό και δέχτηκα να το κάνω».

Κι αν σ' το ζητούσε εκείνη;

«Επειδή με ξέρει, είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου το ζητούσε».

Πιο φειδωλή στις δηλώσεις της ήταν η Ειρήνη Μερκούρη, που δεν μας αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη. Μας χαμογέλασε αινιγματικά και απλώς μας είπε ότι το πιο αγαπημένο της τραγούδι, που το αφιερώνει σε όλους, είναι το «Μισό λεπτό».

Δίπλα της ο Κώστας Μαρτάκης ήταν λαλίστατος.

Τελικά, θα κάνεις τη γυμνή φωτογράφηση που σου ζητάνε από το ρωσικό περιοδικό;

Κ.Μ.: «Το σκέφτομαι. Δεν αποκλείω τίποτα. Δύο φορές έχω πει ποτέ για κάτι στη ζωή μου και τελικά το έκανα, οπότε πλέον δεν λέω ποτέ».

Ο Καραφώτης δηλώνει ερωτευμένος. Εσύ;

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, χαίρομαι, γιατί, δόξα τω Θεώ, όλα αυτά που ονειρευόμουν και ήθελα να κάνω στη ζωή μου σιγά σιγά αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα».

Ήδη έχεις πολυπληθές γυναικείο φαν κλαμπ. Αποκάλυψέ μου το πιο ακραίο πράγμα που σου έχει ζητήσει θαυμάστριά σου

«Ήρθε μια κοπέλα στο καμαρίνι μου, άνοιξε το πουκάμισό της και μου ζήτησε να υπογράψω στο στήθος της. Στην αρχή τα έχασα. Μετά συνήλθα και το έκανα».