H Ελληνίδα που «έφαγε» τη Σέριλ Κόουλ

01.06.2011
Ο ήλιος ανατέλλει στην Ίμπιζα και εκείνη ακόμα διασκεδάζει, ανοίγοντας σαμπάνιες στο club Pacha, με το τεράστιο τατουάζ μονόκερο στην πλάτη της να στραφταλίζει στις πρώτες ακτίνες φωτός...

Ο ήλιος ανατέλλει στην Ίμπιζα και εκείνη ακόμα διασκεδάζει, ανοίγοντας σαμπάνιες στο club Pacha, με το τεράστιο τατουάζ μονόκερο στην πλάτη της να στραφταλίζει στις πρώτες ακτίνες φωτός...

Ο λόγος για ένα αυθεντικό party-animal με ελληνική καταγωγή και διεθνή καριέρα, την Τούλα Κοντοστάβλος (Tula Paulinea Contostavlos), γνωστή ως Tulisa, που θα αντικαταστήσει τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) τη θεωρεί "φανταστική" και, λαμβάνοντας υπόψη τα τρία επιτυχημένα άλμπουμ της με το χιπ-χοπ γκρουπ N-Dubz, πιστεύει ότι θα δώσει μια πιο νεανική νότα στο σόου. Η Τουλίσα θα γίνει πλουσιότερη κατά £500,000 και το σόου θα έχει στην επιτροπή ένα πραγματικό "άγριο νιάτο", που θα δυναμιτίσει το τηλεοπτικό σύμπαν!

Η 22χρονη -που φρόνιμο κορίτσι δεν τη λες- έχει διατελέσει μέλος γυναικείας συμμορίας, έχει νοσηλευτεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας! Η παιδική της ηλικία ήταν εξίσου γκόθικ. Η μητέρα της πάσχει από σχιζοειδή διαταραχή και η ίδια υπήρξε επανειλημμένως θύμα ενδοσχολικής βίας στο Κάμντεν (Camden) του Β. Λονδίνου όπου μεγάλωσε.

Την αποκαλούν «Ελληνική Χειροβομβίδα», γιατί χρειάζεται επειγόντως σεμινάρια διαχείρισης θυμού και το αγαπημένο της σπορ είναι να καταστρέφει δωμάτια ξενοδοχείων και να σπάει μπουκάλια μπύρας σε κεφάλια μεθυσμένων...

Αναρωτιέστε γιατί τη διάλεξε ο Κάουελ; Γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Βέβαια στο δοκιμαστικό του X Factor φημολογείται ότι κοκκίνισαν και οι πέτρες, διότι της είναι δύσκολο να διατυπώσει μια σκέψη χωρίς να... "κατεβάσει καντήλια"!

Παρά ταύτα, τα συμβόλαια είναι υπογεγραμμένα, η Σέριλ Κόουλ το "φυσάει και δεν κρυώνει" και η Τουλίσα Κοντοστάβλος θα είναι το τέταρτο μέλος της επιτροπής μαζί με την ποπ σταρ Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland), τον τραγουδιστή των Take That Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow) και τον "παλιό" Λούις Γουολς (Louis Walsh).

Στο βίντεο η Τουλίσα και το συγκρότημά της N-Dubz με το τραγούδι "Best Behaviour".

Επιμέλεια Χ.Τ.