Μόνικα: Χωρίς ρούχα και make-up

15.06.2011
Η 46χρονη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) δεν σταματάει να μας εκπλήσσει! Η Ιταλίδα ηθοποιός, πρώην μοντέλο και μανούλα, έχει 25 χρόνια εμπειρία σε εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, αλλά κυριολεκτικά δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό της να φωτογραφίζεται γυμνή... Με την κυκλοφορία της νέας ταινίας της («Manuale d’ Amore 3»), στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert DeNiro), η Μόνικα φωτογραφίζεται χωρίς make-up και χωρίς ρούχα για το περιοδικό Elle. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η 46χρονη Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Η Ιταλίδα ηθοποιός, πρώην μοντέλο και μανούλα, έχει 25 χρόνια εμπειρία σε εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, αλλά κυριολεκτικά δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό της να φωτογραφίζεται γυμνή...

Με την κυκλοφορία της νέας ταινίας της («Manuale d’ Amore 3»), στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert DeNiro), η Μόνικα φωτογραφίζεται χωρίς make-up και χωρίς ρούχα για το περιοδικό Elle.

Αν και τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσει τα 47α γενέθλιά της η Μόνικα δηλώνει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σώμα μου. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας.»

Για τον γάμο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) παραδέχεται ότι είναι πολύ κοντά στο ... τέλειο: «Αναρωτιέμαι κάθε μέρα πόσο καιρό ακόμα θα είναι ο γάμος μου μαγικός; Δεν μπορώ να πω ποιοι είναι οι κανόνες μιας μακρόχρονης σχέσης. Είναι και θέμα τύχης».

Στα παιδιά της (τη μόλις 1 ετών Λεονί και την 7χρονη Ντέβα) θέλει να εξασφαλίσει καλή ψυχολογία: «Τα παιδιά μου - τα οποία παίρνω μαζί μου παντού - δεν ξέρουν τι θα πει οικιακή σταθερότητα, αλλά κάνω τα πάντα για να έχουν ένα αίσθημα ηρεμίας.»

O τίτλος της νέας της ταινίας (Manuale d’ Amore 3) θα παρέπεμπε σε... πορνοταινία, αν δε θυμόμασταν το χαριτωμένο ιταλικό «Εγχειρίδιο του Έρωτα» του Τζοβάνι Βερονέζι, που επιστρέφει με ένα τρίτο φιλμ (μετά τα ομότιτλα 1 και 2 το 2005 και 2007 αντίστοιχα), αλλά και με πιο χολιγουντιανή διάθεση. Η ταινία θα παρουσιάζει και πάλι σπονδυλωτές ερωτικές ιστορίες με χιούμορ και τρυφερότητα, η κάθε μία από τις οποίες θα έχει την ιδιαιτερότητά της, με κοινό σημείο τους την αγάπη, σε διαφορετικές μορφές και από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!