Η Aguilera φοράει μόνο... ροδοπέταλα

16.06.2011
Από μελαχρινή έγινε ξανθιά, παντρεύτηκε και γέννησε, πέρασε στο βιονικό σύμπαν, έβαλε λαστέξ bondage κορμάκια, έκανε προκλητικά βίντεο κλιπ, έγινε burlesque πρωταγωνίστρια μαζί με τη Cher, ξαφνικά φούσκωσε ανησυχητικά, ακύρωσε περιοδεία γιατί δεν έκανε καλή προπώληση, ήταν στην κριτική επιτροπή του Voice χώρισε και είναι πλέον με τον Matt Butler με τον οποίο πήγαν στο τμήμα λόγω κάτι ουσιών που είχαν μαζί του. Κάπως έτσι μέσα σ’ αυτό το σύντομο δελτίο είναι η ζωή της Christina Agiulera το τελευταίο διάστημα και πρόσθεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά σχετική με φακούς. Έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε γυμνή (κυρίως) από τους Daniele Duella και Iango Henzi για το καινούριο τεύχος του περιοδικού W με το μαλλί φριζαρισμένο όπως όταν φοβάσαι πως θα σου γίνει με την επίσκεψη της βροχής, αδυνατισμένη και με κόκκινα American beauty τριαντάφυλλα. «Από τη μια στιγμή στην άλλη δεν ήμασταν άγγελοι. Φτάσαμε σε σημείο να μυ θυμίζει η ζωή μου την παιδική μου ηλικία. Δε θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου σ ένα σπίτι γεμάτο ένταση και ήξερα ότι θα υπήρχε αρνητική αντίδραση στον τύπο όσον αφορά το διαζύγιο μου αλλά δε θα ζήσω τη ζωή μου σκεπτόμενη τι θα πουν οι άλλοι αναφέρει κάποια στιγμή για τα προσωπικά ζητήματα κι ετοιμάζεται να συνεχίσει το The Voice για δεύτερη χρονιά. ps:Στο δεύτερο εξώφυλλο του περιοδικού είναι η Beyonce με φωτογραφίες από τον Patrick Demarchelier Κ.Π *γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Από μελαχρινή έγινε ξανθιά, παντρεύτηκε και γέννησε, πέρασε στο βιονικό σύμπαν, έβαλε λαστέξ bondage κορμάκια, έκανε προκλητικά βίντεο κλιπ, έγινε burlesque πρωταγωνίστρια μαζί με τη Cher, ξαφνικά φούσκωσε ανησυχητικά, ακύρωσε περιοδεία γιατί δεν έκανε καλή προπώληση, ήταν στην κριτική επιτροπή του Voice χώρισε και είναι πλέον με τον Matt Butler με τον οποίο πήγαν στο τμήμα λόγω κάτι ουσιών που είχαν μαζί του .

Κάπως έτσι μέσα σ’ αυτό το σύντομο δελτίο είναι η ζωή της Christina Agiulera το τελευταίο διάστημα και πρόσθεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά σχετική με φακούς. Έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε γυμνή (κυρίως) από τους Daniele Duella και Iango Henzi για το καινούριο τεύχος του περιοδικού W με το μαλλί φριζαρισμένο όπως όταν φοβάσαι πως θα σου γίνει με την επίσκεψη της βροχής, αδυνατισμένη και με κόκκινα American beauty τριαντάφυλλα.

«Από τη μια στιγμή στην άλλη δεν ήμασταν άγγελοι. Φτάσαμε σε σημείο να μυ θυμίζει η ζωή μου την παιδική μου ηλικία. Δε θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου σ ένα σπίτι γεμάτο ένταση και ήξερα ότι θα υπήρχε αρνητική αντίδραση στον τύπο όσον αφορά το διαζύγιο μου αλλά δε θα ζήσω τη ζωή μου σκεπτόμενη τι θα πουν οι άλλοι αναφέρει κάποια στιγμή για τα προσωπικά ζητήματα κι ετοιμάζεται να συνεχίσει το The Voice για δεύτερη χρονιά.

ps:Στο δεύτερο εξώφυλλο του περιοδικού είναι η Beyonce με φωτογραφίες από τον Patrick Demarchelier

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!