Mila... μας και μη μας αγαπάς

14.07.2011
Πριν από λίγο καιρό είχαμε την Χάντινγκτον (Rosie Huntington-Whiteley), που για να προωθήσει το ντεμπούτο της στην ταινία Transformers έγινε "μαϊντανός" σε όλα τα γκαλά και τις κοσμικές εκδηλώσεις Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών. Τα βήματά της φαίνεται ότι ακολουθεί η νεαρή ηθοποιός Μίλα Κούνις (Mila Kunis) στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Friends With Benefits». Η πιο καυτή μελαχρινή του Χόλιγουντ, που έκανε πάταγο στη λεσβιακή σκηνή της με τη Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) στον Μαύρο Κύκνο, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο GQ Αυγούστου πίνοντας το καφεδάκι της και φιγουράρει στην πρώτη θέση για αντικαταστάστρια της Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jollie) στo νέο Lara Croft που ετοιμάζεται. Στο «Friends with Benefits» πάντως συμπρωταγωνιστεί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), ο οποίος φημολογείται ότι για τα τσακίρικα μάτια της διέλυσε τη σχέση του με τη Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel). Στη συνέντευξή της στο GQ, η 27χρονη ηθοποιός από την Ουκρανία δηλώνει ότι η αγαπημένη της κωμική ηθοποιός είναι η Λουσίλ Μπολ (Lucille Ball), το πιο αστείο άτομο στη ζωή της είναι ο πατέρας της, ενώ η εμφάνισή της είναι ένας λόγος για τον οποίο θα δυσκολευτεί να παίξει "σοβαρούς" ρόλους. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε τη Χάντινγκτον (Rosie Huntington-Whiteley) που για να προωθήσει το ντεμπούτο της στην ταινία Transformers έγινε "μαϊντανός" σε όλα τα γκαλά και τις κοσμικές εκδηλώσεις Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών. Τα βήματά της φαίνεται ότι ακολουθεί η νεαρή ηθοποιός Μίλα Κούνις (Mila Kunis) στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας "Friends With Benefits".

Η πιο καυτή μελαχρινή του Χόλιγουντ, που έκανε πάταγο στη λεσβιακή σκηνή της με τη Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) στον Μαύρο Κύκνο, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο GQ Αυγούστου και φιγουράρει στην πρώτη θέση για αντικαταστάστρια της Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jollie) στo νέο Lara Croft που ετοιμάζεται.

Στο «Friends with Benefits» πάντως συμπρωταγωνιστεί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), ο οποίος φημολογείται ότι για τα τσακίρικα μάτια της διέλυσε τη σχέση του με τη Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel).

Στη συνέντευξή της στο GQ, η 27χρονη ηθοποιός από την Ουκρανία δηλώνει ότι η αγαπημένη της κωμική ηθοποιός είναι η Λουσίλ Μπολ (Lucille Ball), το πιο αστείο άτομο στη ζωή της είναι ο πατέρας της, ενώ η εμφάνισή της είναι ένας λόγος για τον οποίο θα δυσκολευτεί να παίξει "σοβαρούς" ρόλους.

Πάντως τη Μίλα "σφάζεται" να γνωρίζει και ένας Αμερικανός πεζοναύτης ονόματι Σκοτ Μουρ (Scott Moore), ο οποίος πόσταρε στο youtube βίντεο για να τη ρωτήσει αν θα ήθελε να βγει μαζί του! «Γεια σου Mila, ξεκλέβω λίγο χρόνο από την ημέρα μου για να σου ζητήσω να με συνοδεύσεις στο χορό των πεζοναυτών... σκέψου το και απάντησέ μου. Οk, γεια σου τώρα». Στο Fox 411 ο "ίσως" αγαπημένος της Τζάστιν έσπευσε να σιγοντάρει τον πεζοναύτη λέγοντας: «Πρέπει να το κάνεις για την πατρίδα»! Η Μίλα δέησε με τα πολλά να συμφωνήσει το ραντεβουδάκι για τις 18 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε ο πεζοναύτης θα τη βλέπει σε καυτά βίντεο στο youtube... όπως αυτό της φωτογράφησής της για το Esquire...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!