Στήθος με στήθος στα γήπεδα!

26.07.2011
Τη μία τη γνωρίζουμε στάνταρ και είναι σεσημασμένη, διότι ξεγυμνώνει ο στήθος της σε κάθε ευκαιρία, και δεν διστάζει να σφηνώσει –εκεί ανάμεσα στο ντεκολτέ – το κινητό της… για πρακτικούς βεβαίως λόγους! Είναι η παλιά μας γνώριμη Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme - δεξιά), την οποία έχουμε απολαύσει ολόγυμνη και 3D για το Playboy. Για να σας θυμίσουμε είναι η Λατίνα σεξοβόμβα οπαδός της ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης, που είχε δηλώσει ότι θα τρέξει γυμνούλα σε κεντρική πλατεία της χώρας της αν σηκώσει η ομάδα της το ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Η Λαρίσα, που δεν χάνει αγώνα της πατρίδας της, βρήκε πρόσφατα άξια αντίπαλο... στο μπούστο… και το όνομα αυτής Πάτι Ορουέ (Patty Orué). Η Πάτι -αν και κατάξανθη- είναι επίσης φανατική ποδοσφαιρόφιλη, μοντέλο εσωρούχων και κομμάτι «εμπροσθοβαρής»! Η Πάτι δηλώνει 'maniac' της Παραγουάης και στον αγώνα της ομάδας κατά της Βραζιλίας για το Copa América οι δύο καλλονές φώναξαν με μια φωνή 'Viva Paraguay' προτάσσοντας το πλούσιο στήθος τους με εθνική υπερηφάνεια. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι και οι δύο υποσχέθηκαν να τρέξουν ολόγυμνες σε περίπτωση που η Παραγουάη διακριθεί... αυτοί οι ποδοσφαιριστές της Παραγουάης είναι εντελώς μα εντελώς … κουφοί;

Τη μια τη γνωρίζουμε στάνταρ και είναι σεσημασμένη, διότι ξεγυμνώνει ο στήθος της σε κάθε ευκαιρία, και δεν διστάζει να σφηνώσει – εκεί ανάμεσα στο ντεκολτέ – το κινητό της… για πρακτικούς βεβαίως λόγους! Είναι η παλιά μας γνώριμη Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme - δεξιά), την οποία έχουμε απολαύσει ολόγυμνη και 3D για το Playboy.

Για να σας θυμίσουμε, η Λαρίσα είναι η Λατίνα σεξοβόμβα οπαδός της ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης, που είχε δηλώσει ότι θα τρέξει γυμνούλα σε κεντρική πλατεία της χώρας της, αν σηκώσει η ομάδα της το ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο.

Η Λαρίσα, που δεν χάνει αγώνα της πατρίδας της, βρήκε πρόσφατα άξια αντίπαλο... στο μπούστο… και το όνομα αυτής Πάτι Ορουέ (Patty Orué). Η Πάτι -αν και κατάξανθη- είναι επίσης φανατική ποδοσφαιρόφιλη, μοντέλο εσωρούχων και κομμάτι «εμπροσθοβαρής»!

Η Πάτι δηλώνει 'maniac' της Παραγουάης και στον αγώνα της ομάδας κατά της Βραζιλίας για το Copa América οι δύο καλλονές φώναξαν με μια φωνή 'Viva Paraguay', προτάσσοντας το πλούσιο στήθος τους με εθνική υπερηφάνεια. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι και οι δύο υποσχέθηκαν να τρέξουν ολόγυμνες σε περίπτωση που η Παραγουάη διακριθεί... αυτοί οι ποδοσφαιριστές της Παραγουάης είναι εντελώς μα εντελώς... κουφοί;