Τσάκισε τα παϊδάκια η «μαύρη γαζέλα»

27.07.2011
Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου κάνει τις τελευταίες ημέρες το πασίγνωστο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, συνοδευόμενη από τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν. Πρόσφατος σταθμός της το Ηράκλειο Κρήτης, όπου εθεάθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής να τρώει σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μαζί με τον σύντροφό της και έξι ακόμη άτομα, όλοι ρωσικής καταγωγής. Την κράτηση στο κρητικό ρεστοράν είχε κάνει Ηρακλειώτης που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, χωρίς να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για τους διάσημους πελάτες. Γύρω στις 9.30 το βράδυ η "μαύρη γαζέλα" φορώντας ένα άσπρο μίνι φόρεμα κατέφθασε στο ρεστοράν μαζί με την παρέα της, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την ομορφιά της. Μάλιστα, αρκετοί παρατήρησαν ότι η Ναόμι, γνωστή για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, αυτήν τη φορά ήταν ήρεμη, χαμογελαστή κι έδειχνε ευτυχισμένη δίπλα στον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Είχε επίσης πολλή όρεξη, καθώς δοκίμασε όλα τα πιάτα που κατέφθαναν στο τραπέζι της. Δροσερές σαλάτες, μελιτζάνες στον ξυλόφουρνο, κολοκυθοκεφτέδες, χταπόδι ψητό, καλαμαράκια, σφυρίδα, σαρδέλες στα κάρβουνα αλλά και παϊδάκια, τα οποία ζήτησε η Ναόμι Κάμπελ ως κύριο πιάτο, ενώ η παρέα ήπιε κόκκινο κρασί.

Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου κάνει τις τελευταίες ημέρες το πασίγνωστο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, συνοδευόμενη από τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν. Πρόσφατος σταθμός της το Ηράκλειο Κρήτης, όπου εθεάθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής να τρώει σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μαζί με τον σύντροφό της και έξι ακόμη άτομα, όλοι ρωσικής καταγωγής.

Την κράτηση στο κρητικό ρεστοράν είχε κάνει Ηρακλειώτης που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, χωρίς να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για τους διάσημους πελάτες.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ η "μαύρη γαζέλα" φορώντας ένα άσπρο μίνι φόρεμα κατέφθασε στο ρεστοράν μαζί με την παρέα της, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την ομορφιά της.

Μάλιστα, αρκετοί παρατήρησαν ότι η Ναόμι, γνωστή για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, αυτήν τη φορά ήταν ήρεμη, χαμογελαστή κι έδειχνε ευτυχισμένη δίπλα στον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της.

Είχε επίσης πολλή όρεξη, καθώς δοκίμασε όλα τα πιάτα που κατέφθαναν στο τραπέζι της. Δροσερές σαλάτες, μελιτζάνες στον ξυλόφουρνο, κολοκυθοκεφτέδες, χταπόδι ψητό, καλαμαράκια, σφυρίδα, σαρδέλες στα κάρβουνα αλλά και παϊδάκια, τα οποία ζήτησε η Ναόμι Κάμπελ ως κύριο πιάτο, ενώ η παρέα ήπιε κόκκινο κρασί.